Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai mare epidemie din lume: Pojarul a ucis aproape 5.000 de oameni in Republica Democrata Congo

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare epidemie din lume: Pojarul a ucis aproape 5.000 de oameni in Republica Democrata Congo

Pojarul a ucis aproape 5. 000 de oameni in Republica Democrata Congo in 2019, au spus autoritatile, dupa ce boala s-a extins in toate provinciile din tara. Aproape un sfert de milion de oameni au fost infectati doar anul acesta. Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) spune ca aceasta este cea mai mare si cea mai rapida epidemie din lume, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Americanii de la Exxon Mobil demareaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, renuntand la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres. Exxon ar intentiona sa renunte efectiv la operatiunile sale upstream de petrol si gaze naturale din Europa, inclusiv la cele din Romania. Aceste informatii contrazic declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus, zilele trecute, ca este posibil ca ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la Romania.

Cea mai mare fuziune bancara din SUA, dupa criza financiara

BB and T si SunTrust Banks creeaza Truist Financial, a sasea mare banca din Statele Unite Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA) si Federal Deposit Insurance Corp. au aprobat fuziunea dintre BB and T Corp. si SunTrust Banks Inc. , tranzactie care reprezinta cea mai mare alianta parafata intre doua banci dupa criza financiara globala din 2007- 2009, potrivit Reuters si USA Today.

Raport Salvati Copiii: Peste 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, iar Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din UE

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din Uniunea Europena, peste 150. 000 de copii merg seara la culcare flamanzi, iar deprivarea materiala severa in randul copiilor sub 6 ani 21,5%) este cea mai ridicata din UE media este de 5,9%), arata un raport privind drepturile copilului in Romania, realizat de Organizatia Salvati Copiii Romania si Avocatul Poporului. Situatia copilului din Romania ramane una critica, cu peste o treime dintre copii traind sub pragul saraciei si cu un clivaj cronic intre urban si rural in ceea ce priveste drepturile de baza sanatate, educatie, viata, arata raportul.

Lista cu cele mai sigure masini din lume, in care nu a murit niciun om in accidente. Pe ce loc se afla Audi

Numarul deceselor rutiere inregistrate in ultimii ani a crescut considerabil. O buna parte din autovehicule sunt predispuse la accidente de acest tip, insa studiile arata ca exista, totusi si masini sigure. Orice posesor de permis auto si-ar dori sa stie care sunt masinile cel mai putin predispuse catre accidente, daca nu, chiar autovehiculele in care .

Vine PRAPADUL peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! DETALII de la METEOROLOGI

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta iarna. Din pacate, vom avea parte de cea mai grea iarna din ultimii zeci de ani, conform prognozelor.

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

Cu cat cresc amenzile de circulatie odata cu salariul minim. Cea mai mare ajunge 22.300 de lei

Amenzile rutiere ar putea creste de la 1 ianuarie 2020 cu 53%, iar cea mai mica contraventie ar putea scoate din buzunarele soferilor 446 de lei. Asta pentru ca valoarea punctului-amenda, care se calculeaza, potrivit Codului rutier, ca 10% din salariul minim brut, creste de la 145 de lei la 223 de lei.

Romania a avut in septembrie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 28,9% in luna septembrie 2019, comparativ cu luna septembrie 2018, acesta fiind cel mai mare avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate de Eurostat.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )