Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lista cu cele mai sigure masini din lume, in care nu a murit niciun om in accidente. Pe ce loc se afla Audi

Playtech Playtech,
Lista cu cele mai sigure masini din lume, in care nu a murit niciun om in accidente. Pe ce loc se afla Audi

Numarul deceselor rutiere inregistrate in ultimii ani a crescut considerabil. O buna parte din autovehicule sunt predispuse la accidente de acest tip, insa studiile arata ca exista, totusi si masini sigure. Orice posesor de permis auto si-ar dori sa stie care sunt masinile cel mai putin predispuse catre accidente, daca nu, chiar autovehiculele in care . continuă pe Playtech

Lista celor mai mari companii din lume care nu au facut inca profit

Pandora Radio, Tesla si Uber fac parte dintr-o lista, realizata de firma forward2me, a celor mai mari si cunoscute companii din lume care nu au facut inca profit, potrivit Mediafax. Fondata in urma cu 19 ani, Pandora a inregistrat o cifra de afaceri de 1,47 miliarde de dolari anul trecut, dar inca nu a facut profit.

Cele mai mari companii din lume fara profit: lista include cativa giganti

Un nou studiu realizat la scara globala atrage atentia asupra unor giganti importanti din mai multe domenii, printre care si tech, care nu au generat niciun fel de profit, in pofida.

Cele mai bune jocuri din 2019, nominalizate la The Game Awards: lista completa

Daca esti pasionat de jocuri video, vei aprecia cu siguranta cateva dintre titlurile nominalizate la The Game Awards 2019 ca fiind cele mai bune. Decernarea din acest an a premiilor The Game.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Meghan Markle, dezvaluiri despre cele mai importante momente din viata sa. Cum combate zvonurile din presa

Meghan Markle continua sa abordeze cu o transparenta iesita din comun, pentru titulatura sa, toate interviurile. Acest lucru o pozitioneaza din nou ca principal inamic in razboiul cu presa britanica si cu familia regala a Marii Britanii. Markle, dezvaluiri fara perdea Meghan Markle este din nou in atentia presei. Ducesa de Sussex a dorit sa .

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, vrea sa obtina pana la 25,5 miliarde dolari din listarea pe bursa

Grupul petrolier saudit Aramco a dezvaluit duminica intervalul de pret la care se va face oferta sa publica initiala IPO), operatiune care evalueaza compania undeva intre 1. 600 si 1. 700 miliarde de dolari, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Aramco, cea mai mare companie petroliera si cea mai profitabila din lume, a precizat ca intentioneaza sa vanda 1,5% din actiunile sale, sau aproximativ trei miliarde actiuni, la un interval de pret cuprins intre 8 si 8,5 dolari, ceea ce inseamna ca IPO-ul ar urma sa genereze o suma cuprinsa intre 24 si 25,5 miliarde dolari.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

Cele mai utile trucuri din Excel, ca sa lucrezi mai eficient

Cand vine vorba de tabele, Microsoft Excel este unul dintre cele mai folosite programe pentru asa ceva, insa munca poate deveni foarte obositoare. Daca ai lucrat in acest program, cu.

Cele mai comune abrevieri din limbajul celor care mizeaza pe diverse evenimente sportive (P)

Potrivit unei analize publicate de Gazeta Sporturilor in aceasta vara, piata de pariuri sportive din tara noastra si-a continuat expansiunea si in 2019, an in care numarul agentiilor stradale a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )