Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai bogat roman a dat din nou lovitura! in ce a investit Ion Tiriac noua milioane de euro

Antena3 Antena3,
Cel mai bogat roman a dat din nou lovitura! in ce a investit Ion Tiriac noua milioane de euro

Presa straina anunta ca Ion Tiriac a facut o investitie foarte mare, de 9 milioane de euro, cheltuiti pe achizitionarea unui teren de 1. 500 de hectare, in zona Ciudad Real, Spania. Proprietatea a fost. continuă pe Antena3

Plangere penala pe numele celui mai bogat roman. Ce acuzatie i se aduce lui Ion Tiriac

Fostul parlamentar Marius Marinescu intentioneaza sa ii faca plangere penala miliardarului Ion Tiriac, pentru partida de vanatoare care a devenit o traditie anuala. Marius Marinescu spune.

Monica Macovei ii scrie comisarului european pentru Sanatate cu privire la criza de imunoglobulina din tara noastra: Daca mecanismul de protectie civila este cel mai rapid raspuns la aceasta criza, atunci va indemn sa il activati

Europarlamentarul roman Monica Macovei i-a transmis o scrisoare comisarului european pentru Sanatate Vytenis Andriukaitis, cerandu-i sa intervina rapid pentru solutionarea crizei de imunoglobuline cu care se confrunta sute de bolnavi din Romania. Macovei ii explica oficialului UE ca este vorba de o problema deosebit de urgenta, situatia fiind critica pentru aproximativ 100 de copii, a caror viata este in prezent in pericol din cauza lipsei acestui tratament, si il indeamna sa activeze mecanismul de protectie civila daca acesta este cel mai rapid raspuns.

Liderul SUA, Donald Trump, acuzat din nou de hartuire sexuala

Liderul SUA, Donald Trump, a fost acuzat din nou de aceleasi trei femei care au spus anul trecut ca a dat dovada de un comportament indecent. Acestea au facut luni declaratii contra presedintelui si a solicitat de.

MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY LIVE PREMIER LEAGUE. Cel mai important derby al Angliei ONLINE VIDEO STREAM

Jose MourinhosiJosepGuardiolase intalnesc din nou, duminica, in derby-ul orasuluiManchester, dar.

VIDEO Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2018. The shape of water, cel mai nominalizat film

Nominalizarile pentru premiile Globurile de Aur 2018, organizate de catre Asociatia presei straine de la Hollywood HFPA), au fost anuntate, luni, relateaza presa internationala. Printre filmele intrate in cursa pentru cel mai bun film drama se afla Dunkirk, al regizorului Christopher Nolan, si The shape of water, al lui Guillermo del Toro. La categoria cel mai bun film de comedie sau musical, printre filmele nominalizate de afla Lady Bird, al Gretei Gerwig, si The Disaster Artist, regizat de James Franco. The shape of water conduce nominalizarile de pana acum, filmul fiind trecut atat la premiile pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun film drama, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita, Sally Hawkins.

Cel mai tare truc! Cum sa-ti pastrezi pielea mainilor catifelata si sanatoasa iarna

Unul din lucrurile cu care ne confruntam cel mai des in timpul iernii este pielea uscata si crapata a mainilor. Iar cand lucrurile se inrautatesc, pielea se poate decoji sau se pot.

Cel mai mare sondaj international de Craciun realizat de Ferratum compara comportamentele consumatorilor din peste 20 de tari

Peste 21. 000 de gospodarii au participat la Barometrul de Craciun Ferratum Grup 2017, sondaj efectuat al patrulea an consecutiv. Deci, care sunt cele mai populare achizitii de Craciun si ce tara va cheltui cel mai mult 523;n aceasta vacanta? Cumparaturile vor fi realizate online sau prin intermediul magazinelor traditionale?.

Nadine face din nou liceul la 40 de ani. Nu il terminase in adolescenta!

Nadine a ajuns din nou pe bancile scolii. Artista s-a inscris la liceu, in clasa a zecea, chiar daca are 40 de ani, si intentioneaza sa studieze pentru a lua, in sfarsit, Bacalaureatul. Iata ce declara! .

Tensiunile intre Londra si Bruxelles iau din nou amploare. Ce a anuntat ministrul britanic pentru Brexit

Tensiunile intre Londra si Bruxelles iau din nou amploare dupa ce, vineri, cele doua parti la un acord privind avansarea negocierilor pentru Brexit. Marea Britanie nu va plati factura de 45 de miliarde de.

Clujenii au iesit din nou in strada pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei (VIDEO)

Clujenii au iesit din nou in strada duminica seara pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei. Mii de oameni s-a adunat in centrul orasului, dupa caer au plecat in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )