Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liderul SUA, Donald Trump, acuzat din nou de hartuire sexuala

Antena3 Antena3,
Liderul SUA, Donald Trump, acuzat din nou de hartuire sexuala

Liderul SUA, Donald Trump, a fost acuzat din nou de aceleasi trei femei care au spus anul trecut ca a dat dovada de un comportament indecent. Acestea au facut luni declaratii contra presedintelui si a solicitat de. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie. Donald Trump ar fi sugerat ca Ierusalimul poate fi impartit. Reactia Israelului

Presedintele SUA, Donald Trump, nu a oferit asigurari ca Ierusalimul nu va fi impartit, sugerand ca o parte a orasului ar putea intra sub control palestinian in urma negocierilor, acuza Zeev.

VIDEO Trei femei cer Congresului SUA sa deschida o ancheta impotriva lui Donald Trump, pe care il acuza de hartuire sexuala

Trei femei care l-au acuzat anul trecut pe Donald Trump de comportament sexual nepotrivit au cerut luni Congesului sa deschida o ancheta in cazul presedintelui american, relateaza AFP.

Donald Trump vrea sa semneze o directiva prin care sa oblige NASA sa realizeze o noua misiune pe Luna

Administratia presedintelui american Donald Trump nu a fost timida in a recunoaste ca vrea sa trimita din nou o echipa de astronauti pe Luna, iar acum ia actiunile necesare pentru a ajunge la un astfel de rezultat, scrieEngadget.

Dezvaluiri facute de persoane apropiate de Donald Trump. Care e primul lucru pe care il face atunci cand se trezeste

Donald Trump petrece zilnic patru pana la opt ore in fata televizorului si nu cedeaza nimanui telecomanda de la Casa Alba. Presedintele american se trezeste la ora 5. 30 dimineata si porneste.

Donald Trump se uita la televizor aproape 8 ore pe zi

Donald Trump se uita la televizor aproape opt ore in fiecare zi, scrie New York Times. Televiziunea ii serveste munitie pentru mesajele sale pe care le scrie pe Twitter.

Imagini care-ti arata cat de mult a ras internetul de Donald Trump

Niciun an nu a trecut de cand Donald Trump si-a luat in primire mandatul de la Casa Alba, dar actiunile sale au facut ca social media sa explodeze. Trump a atras atentia lumii direct din prima zi de la Casa Alba. Poate ca e greu sa te ridici la nivelul lui Obama, tinand cont ca [].

Soc la Casa Alba: Consiliera lui Donald Trump pe Orientul Mijlociu si-a anuntat plecarea

Soc la Casa Alba. Dina Powell, consiliera lui Donald Trump pe Orientul Mijlociu, si-a anuntat plecarea. Powell preconizase sa ramana in functie un an, dupa care sa se reintoarca acasa, la Ne.

VIDEO Proteste in lumea musulmana impotriva deciziei lui Donald Trump cu privire la Ierusalim

Zeci de mii de persoane au manifestat vineri, in mai multe tari arabe si musulmane, in semn de protest fata de decizia lui Donald Trump de a recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului si in semn de solidaritate cu palestinienii, relateaza News. ro citand agentia AFP.

Analiza: De ce a luat Donald Trump decizia de a recunoaste Ierusalimul drept capitala Israelului

Decizia lui Donald Trump de a recunoaste oficial Ierusalimul drept capitala a statului Israel a dat nastere unor noi tensiuni in Orientul Mijlociu. Proteste extrem de violente au avut loc joi in.

Tensiunile intre Londra si Bruxelles iau din nou amploare. Ce a anuntat ministrul britanic pentru Brexit

Tensiunile intre Londra si Bruxelles iau din nou amploare dupa ce, vineri, cele doua parti la un acord privind avansarea negocierilor pentru Brexit. Marea Britanie nu va plati factura de 45 de miliarde de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )