Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Antena3 Antena3,
Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Aeroportul de pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, rezultatul unei investitii de 285 de milioane de lire sterline, este poreclit cel mai inutil aeroport din lume dupa mai multe etape de regres, potrivit. continuă pe Antena3

Top 100 cele mai mari companii din lume! Lista GIGANTILOR economici care varsa bani in ROMANIA

Din cele mai mari 100 de companii la nivel mondial, mai putin de jumatate desfasoara operatiuni in Romania. Mai exact, este vorba despre 47 de entitati dintre care doar cinci au afaceri de cel putin un.

Cele mai puternice tari din lume. China urca pe locul al doilea, Marea Britanie coboara o pozitie, Romnia ramne pe locul 18 n Europa

Ce face o tara sa fie puternica: arsenalul de arme pe care il detine, puterea economiei, gradul de inovare tehnica. ? Niciuna in mod singular, ci cate putin din fiecare, sustin spaniolii de la Elcano Royal Institute, care calculeaza un indice agregat care masoara mai multi parametri- puterea economica, cea militara si soft presence, care cuprinde dezvoltarea culturala, turistica, sportiva si stiintifica. Potrivit raportului pe 2018, Statele Unite continua sa conduca topul celor mai puternice tari din lume, dar locul al doilea a fost furat britanicilor de catre China. Romania ocupa locul 49 mondial si 18 in Europa, arata datele Raportului.

Cea mai veche brnza din lume, datnd de acum 3.200 de ani, a fost descoperita ntr-un mormnt din Egiptul antic

O substanta gasita de arheologii care lucrau la un mormant antic egiptean s-a dovedit a fi cea mai veche branza descoperita vreodata, relateazaBBC News.

ULUITOR! Unde se bea cea mai ieftina bere din lume si pe ce loc se afla Romania

In Bucuresti o bere la halba costa la jumatate fata de Paris, Londra sau Madrid, dar in Praga e mai ieftina, costul unei halbe de bere fiind de circa 1,6 dolari. De altfel Cehia ocupa primul loc in ceea ce.

Cea mai bogata tara din lume sare in ajutorul Turciei. Lira se apreciaza masiv

Qatar a promis miercuri ca va investi 15 miliarde de dolari in economia turca, oferind un nou sprjin pentru redresarea lirei, dupa ce Banca Turciei a restrans lichiditatile si a limitat vanzarile monedei,.

Este cea mai hot bunica din lume. Nu o sa-i ghicesti niciodata varsta

Este un fotomodel de succes cu zeci de mii de admiratori pe internet si nu numai ca arata extraordinar pentru varsta sa, femeia este chiar bunica. Gina Stewart are 47 de ani si mama a patru copii, iar la 46 de .

Trump continua razboiul cu fostul sef CIA: Va sfrsi ca cel mai prost sef din istorie / Nu e altceva dect o gura sparta si un partizan politic

Presedintele american Donald Trump isi continua razboiul personal cu fostul sef al spionajului Johnn Brennan dupa ce acesta l-a atacat dur intr-un editorial din The New York Times, precizand ca nu exista dubii privind colaborarea echipei Trump cu Rusia, in campania din 2016. Liderul de la Casa Alba l-a calificat sambata pe Brennan drept o gura sparta si l-a acuzat de partizanat politic.

Cel mai mare jaf din perioada comunista

Se intampla in data de 28 iulie 1959. Patru barbati si o femeie jefuiesc o masina a Bancii Nationale a Republicii Populare Romane. Suma furata? Peste 1. 000 de lei. O suma enorma pentru acele vremuri, av.

Cel mai scurt test IQ din lume are numai 3 intrebari. Crezi ca stii sa raspunzi?

Probabil ca atunci cand auzi de un test IQ intelligence quotient, adica coeficient de inteligenta), te gandesti la un maraton de intrebari complicate, la dureri de cap si transpiratie la greu! De fapt, ce.

Ea este CEA MAI BINE PLATITA actrita din lume! Suma COLOSALA care i-a intrat in cont in 2018. Cat au castigat Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence si alte dive...

Rolul din filmul Marvel cu supereroi Avengers: Infinity War a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima pozitie in lista anuala a celor mai bine platite actrite din lume intocmita de Forbes, devansand-o pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )