Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeste Madalina Ghenea

Playtech Playtech,
Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeste Madalina Ghenea

Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, a facut inca o cucerire. Cu cine se iubeste modelul dupa despartirea de Vito Schnabel, un milionar elvetian. Madalina Ghenea iubeste alt milionar! Cine este? in lumea mondena internationala se zvoneste ca a aparut un nou cuplu in peisaj. Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, alege numai . continuă pe Playtech

Germania: Cel mai batran lenes din lume a intrat in Cartea Recordurilor (GALERIE FOTO)

Paula, cel mai varstnic lenes din lume, un exemplar de sex feminin care leneveste de 50 de ani la o gradina zoologica din Germania, detine un record in Guinness Book of Records.

Dictatorul Kim Jong-un, calare pe calul alb, urcand cel mai inalt munte din Coreea de Nord. Ce ar putea insemna noul exercitiu de imagine pentru relatia cu SUA

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un recurge din nou la exercitii de imagine in tentativa de a-si consolida pozitia de mare lider, infatisandu-se de data asta in ipostaza de erou pe calul alb. Agentia de presa de stat a publicat mai multe poze cu dictatorul in timp ce acesta urca pe cel mai inalt munte din tara, calare pe un cal alb, prin zapada.

Ziua Internationala a Alimentatiei. Cel mai longeviv barbat din lume: Toata viata am mancat bine, niciodata diete, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori

Toata viata mea am trait frumos, am mancat bine, dar niciodata diete, mereu unt, niciodata margarina, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori, povesteste Gustav Gernetg, in varsta de 114 ani, cel mai longeviv barbat din lume in acest moment nascut pe 15 octombrie 1905). Romania, alaturi de statele europene, dar si de tari de pe alte continente, a sarbatorit, pe 16 octombrie, Ziua Internationala a Alimentatiei.

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

Indicii ROBOR scad si ating noi minime. ROBOR la trei luni este la cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,03%, cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent, potrivit.

Cel mai batran barbat din lume cu sindromul Down, aniversat: cati ani a implinit

Datorita avansurilor stiintifice, oamenii cu sindromul Down au o sansa mai mare in 2019 la o viata lunga si normala. Pana in urma cu cateva decenii, acestia nu traiau foarte.

Cea mai frumoasa galerie din istoria Nationalei de fotbal. Peste 30.000 de copii au cantat imnul inainte de meciul cu Norvegia

Momente emotionante pe cel mai mare stadion din Romania. Peste 30. 000 de copii au cantat, intr-un glas, Desteapta-te, romane, inainte de meciul dintre selectionata noastra si echipa Norvegiei. De altfel, ei.

Cel mai mare studio independent de jocuri video din Romania are o noua locatie si cauta angajati

Amber, cel mai mare studio independent de game development din Romania, deschide un nou studio in Botosani, si doreste sa angajeze 10 oameni.

Probleme pentru cel mai nou avion cu sigla Airbus. Un mare operator aerian european a consemnat la sol flota. Sunt verificate motoarele

Operatorul aerian elvetian Swiss a consemnat la sol flota sa de 29 de avioane Airbus A220, pentru verificarea motoarelor, in urma unor probleme la motor inregistrate de o aeronava care efectua marti o cursa intre Geneva si Londra, a anuntat compania, citata de publicatia Blick, transmite Reuters.

Razvan Cuc, replica acida pentru Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa ramaneti cu ce stiti cel mai bine. Cu tradarea si minciuna!

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Razvan Cuc, numindu-l cel mai sarlatan, mincinos, tupeist si ineficient dintre toti ministrii Transporturilor, replicaministrului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )