Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cel mai mare studio independent de jocuri video din Romania are o noua locatie si cauta angajati

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare studio independent de jocuri video din Romania are o noua locatie si cauta angajati

Amber, cel mai mare studio independent de game development din Romania, deschide un nou studio in Botosani, si doreste sa angajeze 10 oameni. continuă pe Adevărul

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de.

Bucuresti - primul loc in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare din Europa

Capitala Romaniei se afla in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare, pastrandu-si pentru al doilea an consecutiv prima pozitie in randul destinatiilor din Europa.

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din lume, la Oradea

Peste 1. 500 de oradeni au participat duminica, la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, in.

Zeci de morti si de disparuti in Japonia, in urma taifunului Hagibis, cel mai puternic al ultimilor 60 de ani (VIDEO)

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce Japonia a fost lovita de taifunul Hagibis, cel mai puternic din ultimii 60 de ani, guvernul nipon desfasurandzeci de mii de militari in zonele afectate, relateaza.

Ungaria: Cea mai mare infrangere politica a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere polit.

Opozitia castiga alegerile pentru primaria din Budapesta, cea mai mare infrangere a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere politica din ultimul deceniu, candidatul opozitiei, Gergely Karacsony, devenind primar al Budapestei prin infrangerea reprezentantului partidului de guvernamant Fidesz, primarul actual Istvan Tarlos, relateaza politico. eu.

S-a infiintat prima clinica din lume care trateaza dependenta de jocuri video

Dependenta de jocuri video a fost recunoscuta drept conditie medicala in 2018, iar acum exista si o clinica unde cei care sufera de aceasta se pot trata. National Health Service NHS) din.

Dictatorul Kim Jong-un, calare pe calul alb, urcand cel mai inalt munte din Coreea de Nord. Ce ar putea insemna noul exercitiu de imagine pentru relatia cu SUA

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un recurge din nou la exercitii de imagine in tentativa de a-si consolida pozitia de mare lider, infatisandu-se de data asta in ipostaza de erou pe calul alb. Agentia de presa de stat a publicat mai multe poze cu dictatorul in timp ce acesta urca pe cel mai inalt munte din tara, calare pe un cal alb, prin zapada.

DANCILA, DESPRE ORBAN-PREMIER: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila a declarat, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate. in rest, acelasi amatorism si acelasi mare nimic de pana acum, a spus Dancila, adaugand ca PSD nu va vota Guvernul lui Iohannis si nu se va prezenta la votul de investitura.

Cel mai batran barbat din lume cu sindromul Down, aniversat: cati ani a implinit

Datorita avansurilor stiintifice, oamenii cu sindromul Down au o sansa mai mare in 2019 la o viata lunga si normala. Pana in urma cu cateva decenii, acestia nu traiau foarte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )