Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai mari pensii militare din Romania. Cine primeste peste 7.000 de euro pe luna

Antena3 Antena3,
Cele mai mari pensii militare din Romania. Cine primeste peste 7.000 de euro pe luna

Cea mai mare pensie militara din Romania depaseste 7. 000 de euro pe luna. Conform Casei de Pensii Sectoriale a MApN, cea mai mare pensie acordata unui militar este de 35. 160 de lei pe luna. continuă pe Antena3

Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

In regiunea noastra, Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa. Rusia are cel mai mic pachet la 3,5% din PIB. Cel mai mare pachet este in Cehia de 23,5% din PIB.

Suzana Vasilescu - unul dintre cei mai valorosi antreprenori culturali din Romania

Suzana Vasilescu este o tanara antreprenoare, dar si unul dintre cei mai importanti manageri culturali ai Romaniei. Povestea ei de succes a fost prezentata in cadrul rubricii BizSchool, prezentata de Bianca Voinea, in emisiunea Income.

Dana Budeanu socheaza din nou: Cine sunt, de fapt, ametitele despre care vorbeste in clipurile sale

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pentru parerile sale legate nu doar de fashion ci, de ceva vreme, si despre subiecte politice extrem de actuale. Foloseste adesea un limbaj considerat dur, dar recunoaste public ca acesta este felul sau de a fi si nu cauta sa fie nici pe placul cuiva si nici sa menajeze pe cineva.

Filme piratate, promovate de cele mai mari site-uri de stiri din lume: cum este posibil

In majoritatea cazurilor, site-urile cu continut piratat sunt destul de obscure. Acestea incearca sa nu intre in vizorul autoritatilor. Exista insa si exceptii de la regula. Site-urile.

Dr. Vlad Dima, cele mai mari greseli pe care le fac mamele cand vin cu copiii acasa: E mult prea devreme!

Dr. Vlad Dima, directorul medical al Spitalului Filantropia, a vorbit la Antena3. ro Live cu Maria Coman despre copii si despre ce trebuie sa faca mamele atunci cand se confrunta cu anumite situatii.

Mihai Voropchievici despre CIFRA DESTINULUI: Acestea sunt cele mai mari cumpene ale vietii tale

NumerologulMihai Voropchievici a explicat la Antena 3 cum se se calculeaza cifra de destin: Se scrie data nasterii sub forma numerica inclusiv luna, care va fi un numar cuprins intre 1 si 12), apoi se ad.

Top 10 cele mai populare conturi de Instagram: nu banuiesti cine ocupa prima pozitie

Conturile de Instagram reprezinta o sursa semnificativa de venit pentru foarte multe vedete. Din acest motiv, este interesant sa-ti faci o idee despre top 10 cele mai populare conturi. Pentru.

Digitalizare la MMPS. Alexandru: Administratia din Romania a ramas mult in urma

Institutiile din subordinea Ministerului Muncii au termen pana in 15 august sa implementeze solutii pentru comunicarea online cu cetatenii, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Potrivit acesteia, lumea s-a schimbat, iar administratia din Romania a ramas mult in urma, potrivit Mediafax. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, pe Facebook, ca romanii care vor sa comunice cu Casele de Pensii, Agentiile pentru Ocuparea Fortei de Munca sau cu Autoritatea pentru Plati si Inspectii Sociale vor putea sa faca acest lucru in sistem electronic.

Judetul cu cele mai putine cazuri de COVID-19 din Romania. Cum explica autoritatile situatia

Satu Mare a raportat doar 82 de cazuri de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus. Sunt cele mai putine din Romania, in judetul de granita cu aproape 400. 000 de locuitori si in care zilnic tranziteaza punctele de frontiera peste 5. 000 de persoane.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )