Libnet.ro
UNICEF

13:15

Top 10 cele mai populare conturi de Instagram: nu banuiesti cine ocupa prima pozitie

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai populare conturi de Instagram: nu banuiesti cine ocupa prima pozitie

Conturile de Instagram reprezinta o sursa semnificativa de venit pentru foarte multe vedete. Din acest motiv, este interesant sa-ti faci o idee despre top 10 cele mai populare conturi. Pentru. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

Top cele mai bune 10 liceedin Bucuresti.Cu ce medie s-a intrat anul acesta la Sava

Astazi, 10 iulie, absolventii au aflat rezultatele repartizarii la liceu in urma admiterii computerizate. Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti, se mentine in fruntea listei cu cea mai mare medie la admitere la specializarea mate-info, bilingv engleza, insa la specializarea mate-info, media a fost mai mica decat la Colegiul National Gheorghe Lazar.

Sapte cazuri noi de coronavirus in Alba. Zona din judet de unde provin cele mai multe teste pozitive

Sapte cazuri noi de COVID-19, in ultimele 24 de ore, in judetul Alba, potrivit datelor transmise vineri, 10 iulie, de Directia de Sanatate Publica.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Inelul

Ion ii spune Mariei : - Tu Marie, mai stii inelul ala fain pe care l-am pierdut ? Stii ce-am gasit azi cand veneam spre casa ? - Ai gasit inelul ? - Nu ! Am gasit gaura din buzunar prin care o.

Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

In regiunea noastra, Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa. Rusia are cel mai mic pachet la 3,5% din PIB. Cel mai mare pachet este in Cehia de 23,5% din PIB.

Admitere 2020. Cu ce medii s-a intrat la cele mai solicitate licee din Olt. Liceul cu media de admitere 2,09

Absolventii de gimnaziu au aflat daca media de admitere a reusit sa le aduca un loc la liceul dorit. Cel mai greu s-a intrat la Mate-info, iar cea mai mica medie de admitere in Olt a fost 2,09, la un liceu tehnologic.

Un loc din Romania, printre cele mai infricosatoare din lume. Ce fenomene stranii se petrec acolo

In tara noastra exista un loc de care probabil majoritatea amatorilor de paranormal din intreaga lume au auzit. Se afla in apropiere de Cluj-Napoca si mai este numit si Triunghiul Romanesc al Bermudelor.

INFOGRAFIC Coronavirus: Care sunt cele mai sigure, dar si cele mai riscante activitati potrivit cercetatorilor din Statele Unite

Un grup de oameni de stiinta specializati in medicina, sanatate publica si controlul bolilor infectioase de la mai multe universitati din Statele Unite au realizat o clasificare a celor mai comune activitati si riscul la care acestea te expun in a contracta coronavirusul.

CFR Calatori a suplimentat, in weekend, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate

CFR Calatori a suplimentat, in acest sfarsit de saptamana, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate, astfel ca au rezultat 23. 000 de locuri in plus, informeaza compania.

Judetul cu cele mai putine cazuri de COVID-19 din Romania. Cum explica autoritatile situatia

Satu Mare a raportat doar 82 de cazuri de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus. Sunt cele mai putine din Romania, in judetul de granita cu aproape 400. 000 de locuitori si in care zilnic tranziteaza punctele de frontiera peste 5. 000 de persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )