Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este cel de-al al saselea agresor al celor doi jandarmi la mitingul diasporei

Adevărul Adevărul,
Cine este cel de-al al saselea agresor al celor doi jandarmi la mitingul diasporei

Retinut joi dupa o serie de audieri care au durat mai multe ore, cel de-al saselea agresor al jandarmilor la mitingul diaporei se numeste Claudio Tanase si de loc este din Rosiorii de Vede. Dupa profilul lui de Facebook pare un barbat cu un cerc larg de prieteni, care joaca fotbal la nivel de amatori si pare pasionat de motociclete. continuă pe Adevărul

Un al saselea barbat suspectat de agresarea celor doi jandarmi la mitingul din 10 august este audiat

Inca un barbat suspectat de agresarea celor doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piata Victoriei este audiat, joi, la Politia Capitalei. Barbatul este din judetul Teleorman si a fost ridicat de politistii Serviciului Omoruri in dosarul agresarii celor doi jandarmi in timpul evenimentelor din 10 august, din Piata Victoriei.

Cine este al doilea agresor al jandarmeritei la protestul din 10 august: Am dat si eu un picior, atat

Politistii de la Omoruri si procurorii au retinut, marti,un al doilea individ care i-a lovit-o pe cei doi jandarmi, in timpul protestelor din 10 august. Ar fi vorba despre Laurentiu Gabriel, de 28 .

Parchetul Bucuresti a retinut nca un suspect n dosarul agresiunii celor doi jandarmi din Piata Victoriei

Parchetul Bucuresti a retinut un suspect care ar fi participat la cunoscuta agresiune asupra a doi jandarmi, pe 10 august, in Piata Victoriei, informeaza un comunicat al institutiei.

Nobelul pentru medicina a mers catre imunoterapia oncologica. Cum functioneaza terapia celor doi savanti premiati

Doi oameni de stiinta, unul american - James P Allison - si altul japonez - Tasuku Honjo - au fost distinsi ieri cu premiul Nobel pentru medicina sau fiziologie. Munca lor de cercetare se leaga de tratamentele avansate impotriva cazurilor grave de melanom malign.

Totul despre Alina Binder. Cine este sotia fostului Principe Nicolae si cu cine s-a iubit ea in trecut

Alina Binder este, incepand de duminica, sotia fostului Principe Nicolae, dupa un an de logodna. Trecutul amoros al Alinei 30 de ani) nu este deloc unul spectaculos, din contra, este unul absolut normal.

TOTUL despre Alina Binder. Cine este SOTIA fostului Principe Nicolae si CU CINE s-a iubit ea in trecut

Alina Binder este, incepand de duminica, sotia fostului Principe Nicolae, dupa un an de logodna. Trecutul amoros al Alinei 30 de ani) nu este deloc unul spectaculos, din contra, este unul absolut normal.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

Kate Hudson a devenit mama pentru a treia oara. INCREDIBL dupa cine este botezat copilul

Kate Hudson, in varsta de 39 de ani, a dat marti nastere unei fetite, a carei nume va fi Rani Rose Hudson Fujikawa. Rani Rose este primul ei copil cu actorul si compozitorul Danny Fujikawa. Astfel, noul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )