Libnet.ro
UNICEF

19:46

Cine este al doilea agresor al jandarmeritei la protestul din 10 august: Am dat si eu un picior, atat

Antena3 Antena3,
Cine este al doilea agresor al jandarmeritei la protestul din 10 august: Am dat si eu un picior, atat

Politistii de la Omoruri si procurorii au retinut, marti,un al doilea individ care i-a lovit-o pe cei doi jandarmi, in timpul protestelor din 10 august. Ar fi vorba despre Laurentiu Gabriel, de 28 . continuă pe Antena3

Carmen Dan continua sa apere interventia in forta din 10 august: Asteptam ca si ceilalti sa fie chemati la audieri. Cei care au provocat violentele nu sunt jandarmii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, continua sa apere interventia in forta a jandarmilor de la protestul din 10 august ca fiind una corecta. Mai mult, aceasta este suparata pe procurorul general Augustin Lazar pe.

Carmen Dan, despre dosarul protestelor din 10 august: Nu vad de ce as fi pusa sub acuzare, un om care nu greseste, nu se teme

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, ca se asteapta sa fie citata sau invitata la Parchetul General in dosarul legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august.

Audieri la DIICOT in dosarul violentelor din 10 august. Cristian Dide: Nu cunoastem persoanele violente

Au inceput audierile in dosarul Lovitura de stat deschis la DIICOT. Reprezentantii Jandarmeriei Romane au depus o sesizare privind infractiuni impotriva ordinii constitutionale, in legatura cu mitingul din 10.

Al doilea inculpat in cazul agresarii femeii jandarm

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat, astazi, ca a inceput actiunea penala fata de o a doua persoana implicata in agresarea femeii jandarm, in seara zilei de 10 august, in Piata Victoriei.

Dancila, la Strasbourg, despre interventia Jandarmeriei din 10 august: Nu interziceti Romaniei ceea ce e permis in alte state

Premierul Viorica Dancila a cerut europarlamentarilor de la Strasbourg, referindu-se la interventia Jandarmeriei de la protestul din 10 august, sa nu interzica Romaniei ceea ce este permis in alte state.

Totul despre Alina Binder. Cine este sotia fostului Principe Nicolae si cu cine s-a iubit ea in trecut

Alina Binder este, incepand de duminica, sotia fostului Principe Nicolae, dupa un an de logodna. Trecutul amoros al Alinei 30 de ani) nu este deloc unul spectaculos, din contra, este unul absolut normal.

TOTUL despre Alina Binder. Cine este SOTIA fostului Principe Nicolae si CU CINE s-a iubit ea in trecut

Alina Binder este, incepand de duminica, sotia fostului Principe Nicolae, dupa un an de logodna. Trecutul amoros al Alinei 30 de ani) nu este deloc unul spectaculos, din contra, este unul absolut normal.

Politic show: Tudorel Toader, agramat pe Facebook: Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi, iar copii au nevoie si de mama si de tata; Capitalismul de stat. Cine este directoarea generala a Companiei Municipale de Agrement: O tnara de 25 de ani, cu rela

Judecata poate incepe! Magistratii resping cererile Elenei Udrea in dosarul hidroelectrica. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins toate. Tacerea strategica a presedintelui Iohannis despre dezastrul din invatamant. Nici un cuvant despre imparteala pe.

Cine este interlopul de 39 de ani impuscat la Arad

Barbatul impuscat in picioare la Arad se numeste Daniel Dragoman si este unul dintre apropiatii lui Utu Rohozneanu. Politistii au deschis dosar penal pentru tentantiva de omor si incearca sa descopere.

O noua retinere dupa violentele din 10 august. Barbatul care a lovit un jandarm in spate, propus pentru arestare preventiva

Un barbat, al saselea retinut in acest caz, va ajunge in fata judecatorilor, dupa ce procurorii au dispus retinerea sa pentru 24 de ore, iar acestia au cerut arestul preventiv. Este vorba despre barbatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )