Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cordialitati intre aliati. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Seful Statului Major General din Canada

B1 B1,
Cordialitati intre aliati. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Seful Statului Major General din Canada

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru decorarea generalului Jonathan H. Vance, seful Statului Major al Apararii din Canada, potrivit Agerpres. in semn de inalta apreciere pentru. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi FOTO

Presedintele Klaus iohannis a fost din nou la schi in acest weekend, el fotografiindu-se alaturi de turisti. Undeva in padure, a scris utilizatorul de Facebook care s-a fotografiat cu presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi. Unde a fost surprins seful statului in acest weekend (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers din nou la schi. Seful statului a fost surprins sambata in judetul Sibiu, pe partia de la Paltinis. Turistii s-au fotografiat alaturi de presedinte, iar imaginile.

KLAUS IOHANNIS: Cel mai slab Guvern, cel mai slab buget

Presedintele Klaus Iohannis a atacat astazi PSD, precizand ca, dincolo de aspectele de constitutionalitate, bugetul ramane bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul in realitate nu-i are, este croit gresit, impotriva tuturor obiectivelor majore ale romanilor.

Iohannis: Voi retrimite Parlamentului legea bugetului / Guvernul e disperat sa faca rost de bani

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca va retrimite Parlamentului Legea privind proiectul de buget pentru 2019, cu un mesaj simplu: Faceti un buget sanatos pentru Romania.

Klaus Iohannis: Prioritatea guvernarii a fost albirea dosarelor liderilor PSD, nu construirea de autostrazi si spitale

Presedintele Klaus Iohannis a atacat miercuri coalitia de guvernare declarand ca din 2016, prioritatea acesteia a fost albirea dosarelor liderilor PSD, si nu construirea de autostrazi si spitale.

Klaus Iohannis: Voi retrimite Parlamentului pentru corectura si imbunatatire legea bugetului pe anul 2019

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca nu promulga Legea bugetului pe 2019, dupa ce CCR a decis azi ca este constitutionala, si ca o retrimite in Parlament pentru corecturi si imbunatatiri.

E oficial! Legi de ULTIMA ORA promulgate de presedinte Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti mai multe decrete. Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 16/2018 privind asigurarea masurilor necesare.

Lider PSD: Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis a suferit o infrangere importanta

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca pe Klaus Iohannis, spunand ca jocul sau politicantiromanesc a suferit o infrangere importanta. Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis.

Ora 14.30. Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce CCR a respins sesizarea pe bugetul rusinii nationale

Presedintele Kluas Iohannis face o declaratie de presa astazi, la ora 14. 30, la Palatul Cotroceni. CCR a respins azi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea bugetului de stat pe 2019, pe care seful statului l-a numit bugetul rusinii nationale.

Eugen Teodorovici, dupa ce Klaus Iohannis a acuzat Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false:Oricat ar incerca presedintele sa stopeze cresterea alocatiilor, noi vom lua aceasta masura

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre declaratiile facute de Klaus Iohannis, care a spus ca Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )