Libnet.ro
UNICEF

17:30

CORONAVIRUS |Prahova: Mai multe unitati de invatamant, in scenariul rosu. Cinci dintre ele sunt licee din Ploiesti cu sute de elevi fiecare

B1 B1,
CORONAVIRUS |Prahova: Mai multe unitati de invatamant, in scenariul rosu. Cinci dintre ele sunt licee din Ploiesti cu sute de elevi fiecare

Mai multe unitati de invatamant, clase ori grupe de gradinita din judetul Prahova trec in scenariul rosu dupa aparitia unor cazuri de coronavirus in unitatile didactice. Ce unitati de. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Galati: Colegiul National Vasile Alecsandri, in scenariul rosu

Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati intra, de joi, in scenariul rosu, urmand ca toate cursurile sa se desfasoare online, dupa ce in unitatea de invatamant au fost depistate pozitiv trei.

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza Covid-19 a crescut la 581

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza pandemiei de coronavirus a crescut in Romania a ajuns la 581, cu aproape 270 fata de saptamana trecuta, potrivit datelor furnizate de Ministerul.

O liceu din judetul Satu Mare, in Scenariul Rosu. Numarul de cazuri de COVID-19 continua sa creasca

Liceul din comuna Turt a adoptat scenariul rosu in privinta cursurilor. Elevii vor invata doar online, dupa ce numarul de cazuri COVD-19 a crescut brusc in ultimele zile in comuna.

Doua licee de top din Bucuresti intra in scenariul rosu

De miercuri, 30 septembrie, Colegiul National Sfantul Sava si Colegiul National Grigore Moisil din Capitala intra in scenariul rosu, ce presupune participarea la cursuri in online. La Sfantu Sava, 4.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Vaslui, judetul cu peste 100 de noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 209 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce Vaslui deschide topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri - 104.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Alba Iulia: Mai multe asistente au fost depistate cu coronavirus

Mai multe asistente ale spitalului din Alba Iulia au fost confirmate cu Covid19, in ancheta epidemiologica, care a fost deschisa in urma unuicurs de perfectionare organizat recent de Sanitas. Patru.

Restrictii impuse in mai multe localitati hunedorene, din cauza numarului mare de infectii cu Covid 19

In mai multe localitati din judetul Hunedoara au fost impuse restrictii in privinta activitatilor cu publicul in restaurante si cafenele, din cauza numarului mare de infectii cu noul coronavirus.

Ce surpriza! Cand se fac cele mai multe accidente rutiere. Atentie, soferi, momentul este unul total neasteptat

Pe sosele. accidente cu autovehicule sunt experiente destul de frecvente. Unii soferi au vazut accidente de masina in timp ce conduceau. Altii au experimentat ei insisi. Cu toate acestea, exista unele situatii, zone si momente ale zilei in care soferii sunt mai vulnerabili la confruntarea cu o coliziune. Cand se fac cele mai multe accidente .

Incidente mai multe sectii de votare din judetul Constanta: Un alegator a sesizat faptul ca a primit un buletin de vot deja stampilat pentru PSD

Nereguli la mai multe sectii de votare din judetul Constanta. Mai multe incidente au avut loc duminica, in ziua alegerilor locale, la sectii din judetul de la malul marii. Alegerile locale din 27 septembrie.

Mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise, dupa cresterea numarului de cazuri de Covid-19

In urma cresterii numarului de cazuri de Covid-19, mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a hotarat sa mentina.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )