Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cristi Borcea, paguba uriasa din cauza uraganului Irma. Ce s-a intamplat cu apartamentul sau de lux din Florida

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea, paguba uriasa din cauza uraganului Irma. Ce s-a intamplat cu apartamentul sau de lux din Florida

Cristi Borcea a trecut prin mari emotii in spatele gratiilor. Uraganul Irma, cel mai mare din istoria recenta a Statelor Unite, a fost la un pas sa distruga apartamentul de lux al fostului actionar al lui. continuă pe Antena3

Peste 3 milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Circa doua milioane de locuinte, dar si companii au ramas fara electricitate in Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe intreruperi au fost localizate in zona serviciilor de electricitate din sudul si estul statului. Cea mai mare companie de energie electrica din stat, Florida Power and Light's, a declarat ca peste 1,9 milioane de clienti nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumatate din Miami-Dade, informeazaReuters. UPDATE: Peste 3 milioane de oameni nu au electricitate din cauza uraganului.

Aproximativ doua milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Circa doua milioane de locuinte, dar si companii au ramas fara electricitate in Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe intreruperi au fost localizate in zona serviciilor de electricitate din sudul si estul statului. Cea mai mare companie de energie electrica din stat, Florida Power and Light's, a declarat ca peste 1,9 milioane de clienti nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumatate din Miami-Dade, informeazaReuters.

Inundatii uriase si copaci cazuti la Miami din cauza Uraganului Irma

Uraganul Irma a provocat un adevarat dezastru la Miami, numeroase strazi fiind inundate si pline de copaci cazuti. Cu toate ca ochiul uraganului de categoria 4 se afla la 50 de kilometri sud-est de Key West.

Ministerul de Externe anunta ca patru romani au fost evacuati din calea uraganului Irma

Ministerul de Externe al Romaniei a anuntat, luni dupa-amiaza, ca patru cetateni romani aflati in America au fost evacuati din calea uraganului Irma.

MAE: Alti trei romani au fost evacuati din calea uraganului Irma

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca alti trei romani au fost evacuati din Insula Saint Martin, dupa ce a fost lovita de uraganul Irma. Astfel, numarul cetatenilor romani evacuati din zonele.

Elena Carstea, in mijlocul dezastrului provocat de uraganul Irma. E absolut oribil sa vezi toata nebunia asta

Elena Carstea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre ceea ce se intampla in Florida, din cauza uraganului Irma. Cantareata spune ca a refuzat sa plece din Statele.

Peste 100 de detinuti periculosi au evadat din Insulele Virgine Britanice in timpul uraganului Irma

Guvernul de la Londra a recunoscut, marti, ca peste 100 de detinuti periculosi au evadat dintr-o inchisoare din Insulele Virgine Britanice IVB) dupa trecerea uraganului Irma, soldata cu noua morti in teritoriile din Caraibe.

Hotii au DEVASTAT magazinele si casele din Florida, profitand de trecerea uraganului Irma (VIDEO)

Imagini socante suprinse in SUA, dupa trecerea uraganului Irma. Hotii au profitat de furtuna si de faptul ca oamenii si-au parasit casele, adapostindu-se din calea urgiei, si au furat tot ce le-a iesit.

Alerta in Romania din cauza virusului West Nile: Specialistii au decis ca sangele donat trebuie testat suplimentar

Alerta de proportii in Romania din cauza virusului West Nile. Dupa confirmarea mai multor cazuri in Capitala, specialistii au decis ca sangele donat trebuie testat suplimentar, informeaza B1.

Ministrul Lucian Sova a trimis corpul de control la Posta Romana si a cerut demisia intregii conduceri 'din cauza managementului defectuos din ultimul an'

Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, a convocat, luni dimineata, o sedinta de urgenta la Posta Romana si a cerut demisia membrilor Consiliului de Administratie si a directorului general interimar, Andrei Stanescu, din cauza managementului defectuos din ultimul an, a anuntat luni Ministerul Comunicatiilor. Totodata, Lucian Sova a decis sa trimita Corpul de control al ministrului la Posta Romana, se mai arata in comunicat. Andrei Stanescu a fost numit director general interimar in luna ianurie din acest an, dupa ce Alexandru Petrescu, care conducea compania din iunie 2014, a fost numit ministru al Economiei. Posta obtinut un profit brut de 3,8 milioane de euro in 2016, dupa ce in 2015 a avut pierderi, pe fondul unei amenzi de 7,4 milioane de euro de la Consiliul Concurentei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )