Libnet.ro
UNICEF

05:00

Inundatii uriase si copaci cazuti la Miami din cauza Uraganului Irma

B1 B1,
Inundatii uriase si copaci cazuti la Miami din cauza Uraganului Irma

Uraganul Irma a provocat un adevarat dezastru la Miami, numeroase strazi fiind inundate si pline de copaci cazuti. Cu toate ca ochiul uraganului de categoria 4 se afla la 50 de kilometri sud-est de Key West. continuă pe B1

Peste 3 milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Circa doua milioane de locuinte, dar si companii au ramas fara electricitate in Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe intreruperi au fost localizate in zona serviciilor de electricitate din sudul si estul statului. Cea mai mare companie de energie electrica din stat, Florida Power and Light's, a declarat ca peste 1,9 milioane de clienti nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumatate din Miami-Dade, informeazaReuters. UPDATE: Peste 3 milioane de oameni nu au electricitate din cauza uraganului.

Aproximativ doua milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Circa doua milioane de locuinte, dar si companii au ramas fara electricitate in Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe intreruperi au fost localizate in zona serviciilor de electricitate din sudul si estul statului. Cea mai mare companie de energie electrica din stat, Florida Power and Light's, a declarat ca peste 1,9 milioane de clienti nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumatate din Miami-Dade, informeazaReuters.

Aproape 7 milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia din cauza uraganului Irma

Aproape sapte milioane de oameni au primit ordin de evacuare in Florida si Georgia, inainte ca uraganul Irma, care a fost retrogradat la nivelul trei din cinci pe scara Saffir-Simpson, sa loveasca statul american, au anuntat oficiali din serviciile de administrare a situatiilor de urgenta, citati de Associated Press, scrie News. ro. In Florida, 6,3 milioane de oameni au primit ordin de evacuare. Persoanele vizate locuiesc pe ambele coaste ale Floridei. Este vorba, insa, si despre oameni care locuiesc in centrul statului, in case considerate nesigure.

Un bebelus de cinci luni a murit din cauza rujeolei. Este al 34-lea deces din cauza epidemiei

Un bebelus de doar cinci luni din Neamt a murit din cauza rujeolei. Astfel, numarul deceselor din cauza bolii a ajuns la 34, scrie Mediafax.

Clipe de panica in familia Borcea. Fiica lui Mihaela si Cristi Borcea, evacuata din calea uraganului IRMA

Clipe de panica pentru familia Borcea. Fiica, in varsta de 14 ani a lui Cristi si Mihaela, se afla in Miami in momentul in care s-a dat alarma. Este in siguranta, a.

Haos pe calea ferata: intarzieri uriase in Gara de Nord din cauza unor defectiuni la reteaua electrica (FOTO, VIDEO)

Sunt probleme in traficul feroviar! intarzierile trec si de trei ore la sosire in Gara de Nord. Toata situatia este cauzata de probleme la reteaua electrica din jurul Bucurestiului,.

Romania, in pericol sa piarda competitia pentru gazduirea Agentiei Europene a Medicamentului, din cauza referendumului Coalitiei pentru Familie

Angajatii LGBT ai Agentiei Europene a Medicamentului se tem ca drepturile lor nu vor fi recunoscute, daca sediul institutiei va fi mutat intr-o tara din Europa de Est, dupa Brexit, potrivit Politico. eu.

Medic din cadrul Maternitatii Cantacuzino: Am refuzat peste 60 de copii nascuti prematur, din cauza lipsei locurilor

Seful sectiei de neonatologie a maternitatii Cantacuzino, Adrian Craciun, a declarat ca a fost nevoit sa refuze, in 2017, peste 60 de cazuri de nasteri premature, din cauza capacitatii insuficiente.

Organele unei tinere de 13 ani din Marea Britanie, care a murit din cauza unui anevrism cerebral, donate unui numar-record de 8 persoane

O fata de 13 ani care a murit din cauza unui anevrism cerebral a ajutat un numar-record de 8 persoane, inclusiv 5 copii, la care au ajuns prin donatie organele ei. Jemima Layzell, din Somerset, a murit in anul 2012. Inima, pancreasul, plamanii, rinichii, intestinul subtire si ficatul au fost donate, salvand alti 8 oameni. Parintii Jemimei Layzell spun despre tanara ca era inteligenta, creativa si plina de compasiune si ca astazi ar fi foarte mandra de mostenirea ei, scrie BBC.

Toate trenurile care circula intre Bucuresti - Ploiesti si retur au inregistrat intarzieri la sosire si la plecarea din Gara de Nord, din cauza unei defectiuni

Trenurile CFR care circula pe segmentul feroviar Bucuresti Ploiesti vor avea, joi, intarzieri la sosire si la plecare din statii, din cauza unui deranjament tehnic la sistemul de dirijare a traficului .

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )