Libnet.ro
UNICEF

01:05

Malmkrog, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu castigator la Berlinala isi incepe parcursul pentru public cu premiera extraordinara in Franta

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
 Malmkrog, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu castigator la Berlinala isi incepe parcursul pentru public cu premiera extraordinara in Franta

Drama de epoca pentru care Cristi Puiu a fost distins cu Premiul pentru Cel mai bun Regizor in cadrul Sectiunii Encounters a prestigiosului Festival International de Film de la Berlin 20 februarie 1 martie) va avea premiera extraordinara pe marile ecrane franceze pe 2 iulie, urmand ca filmul sa fie adus publicului roman in . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cel mai bogat om din lume a devenit si mai bogat. Averea fondatorului Amazon a atins un prag istoric

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume si prima persoana din istoria moderna care a acumulat o avere de peste 100 de miliarde de dolari, si-a marit averea pana la o valoare istorica - 171,6 miliarde de.

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Cel mai bun prieten al cantaretei rupe tacerea!

Se implinesc zece ani de cand glasul Madalinei Manole incanta ingerii din Cer. Pentru a nu ramane uitarii, an de de an, cel mai bun prieten al cantaretei scrie in memoria ei cateva randuri emotionante.

Nick Kyrgios tine din nou capul de afis din tenis cu o declaratie: Pe cine considera cel mai bun din toate timpurile

A tinut capul de afis al ultimelor saptamani pentru comentariile critice facute la adresa lui Novak Djokovic pentru organizarea Adria Tour) si Alexander Zverev nu a respectat cele 14 zile de izolare), iar acum a iesit in evidenta dupa ce si-a spus parerea in legatura cu numele celui pe care il considera cel mai mare jucator din toate timpurile. Nick Kyrgios este personajul zilei din tenisul mondial.

INTERVIU Coronavirusul si teoriile conspiratiei, disecate de romanul care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Informatiile false se imprastie usor. Pana se demonstreaza adevarul, minciuna a facut deja inconjurul lumii

Coronavirusul nu exista, nu cunosc pe nimeni bolnav de COVID-19, tehnologia 5G raspandeste virusul, nu trebuie sa port masca, vom fi vaccinati cu forta. Sunt doar cateva dintre teoriile conspiratiei, dezinformarile si fake news-urile din jurul virusului care tine cu sufletul la gura intreaga planeta de o jumatate de an. Am stat de vorba si le-am disecat pe fiecare in parte impreuna cu Ovidiu Covaciu, romanul care se lupta zilnic cu dezinformarile pe teme de sanatate in mediul online si care a fondat, in urma cu 7 ani, ceea ce avea sa devina cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet.

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

S-a retras cel mai mare jucator de badminton din istorie

Chinezul Lin Dan, considerat cel mai mare jucator din toate timpurile in badminton, si-a anuntat oficial retragerea, anunta BBC.

Niculae Havrilet, despre alegerea furnizorilor de gaze: I-am sfatuit pe prieteni sa aleaga oferta cu pretul cel mai mic

Furnizorii de gaze ar trebui alesi in functie de tarifele pe care le practica, considera Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei. Acesta spune ca sunt in piata tarife mai mici cu 10-15% fata de cele practicate de furnizorii actuali. Reamintim ca de la 1 iulie, piata gazelor a fost liberalizata, ceea ce inseamna ca tarifele nu mai sunt reglementate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Gazelor, iar consumatorii pot schimba cum doresc furnizorii.

Izolarea a dat cel mai mare maraton cultural mondial. Romanii s-au facut ca participa

Da, nu am avut timp pe vremea asta de COVID. Am trait, nu numai eu, cea mai efervescenta perioada culturala. Un festin, sau mai degraba, o orgie. Daca te tinea fizicul, practic, puteai urmari 247 creatii artistice, de la bune la geniale, pe care le-a dat omenirea in ultimii 60-70 de ani in artele spectacolului. Teatru, opera, concerte muzica clasica, balet, musical, pop, apoi, tururi virtuale in cele mai mari muzee de arta si colectii, etc, la care s-au adaugat evenimente create ad-hoc si transmise liveinregistrate sau cursuri de balet, canto, actorie sustinute de nume grele. Ceva la care nu ar fi visat nimeni, niciodata. Oricine a profitat de dar, a iesit din pandemie cu cel putin 10% mai destept. Si asta pe 0 LEI!.

Bomba serii. Mihai Gadea dezvaluie cine ar fi, de fapt, cel mai bogat roman - il depaseste si pe Tiriac

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, partea a doua a anchetei Vilele secrete ale imbogatitilor. Mihai Gadea a comentat alaturi de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu vilele unora dintre cei mai bogati oameni din Romania.

Cel mai racoros aperitiv pentru zilele caniculare. Este servit in toare restaurantele de lux si se prepara in doar cateva minute! Reteta zilei

Odata cu caldura, mancarea gatita si orele intregi petrecute in bucaturie pot parea un chin. Din acesta cauza, aperitivele care se prepara rapid sunt ideale pe perioada verii. Frigaruile reci cu pepene si prosciutto sunt sarace in calorii si carbohidrati, au un gust senzational si sunt gata in mai putin de 20 de minute.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1908 seconds )