Libnet.ro
UNICEF

01:05

La Opera din Cluj-Napoca, Domnul Werther roman

Adevărul Adevărul,
La Opera din Cluj-Napoca, Domnul Werther roman

Sintagma este o parafraza la titulatura Monsieur Werther pe care critica muzicala internationala o daruise acum multi ani legendarului tenor Alfredo Kraus pentru interpretarea de referinta a eroului lui Massenet. continuă pe Adevărul

DIICOT face sapte perchezitii in Cluj. Sunt vizati traficanti de droguri, printre care ar fi si cativa DJ din cluburile din Cluj-Napoca

Procurorii DIICOT Cluj efectueaza sapte perchezitii domiciliare pe raza judetului Cluj, in cadrul unei actiuni vizand savarsirea de catre mai mult suspecti a infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc, informeaza un comunicat al Directiei.

O instalatie robotizata pentru carat marfa s-a lansat, in premiera mondiala, la Cluj. La aceasta s-a lucrat 100.000 de ore

CSi Group, lider mondial in solutii automatizate de paletizare, a inaugurat miercuri, 7 octombrie, la fabrica din Cluj-Napoca, o instalatie robotizata pentru carat marfa. Modelul este unul nou, lansat in premiera mondiala, si creat in ultimii 10 ani de echipele de ingineri din Olanda si Romania.

Mai multi DJ din Cluj, arestati preventiv pentru trafic de droguri

Un numar de sase persoane, intre care se numara si cativa DJ de la cluburi din Cluj-Napoca, au fost arestate preventiv pentru ca au comercializat hasis, amfetamine, ecstasy, LSD sau ciuperci halucinogene.

Functionari ai Primariei Cluj-Napoca, mituiti cu produse alimentare si bani de firma care realiza deratizarea orasului

DNA a dispus inceperea urmariri penale fata de doua functionare din cadrul Primariei Cluj-Napoca si asupra unui angajat al firmei Coral Impex pentru luare, respectiv dare de mita. Functionarele Mariana Capota si Adriana-Lucia Magurean au primit diferite sume de bani si produse alimentare pentru a nu inspecta activitatile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, realizate de catre angajatii Coral.

DNA la Primaria Cluj-Napoca. Au cerut acte legate de firma care se ocupa de deratizare si dezinsectie. Ce zice Boc

Procurori DNA au descins, miercuri dimineata, 7 octombrie, la Primaria Cluj-Napoca, la Directia Tehnica. Au cerut copii dupa documente si contracte incheiate intre administratia locala si SC Coral Impex, firma care se ocupa de deratizare si dezinsectie.

Descindere DNA la Primaria Cluj-Napoca: Care sunt faptele urmarite de procurori

Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie Serviciul Teritorial Cluj au descins la Primaria Cluj-Napoca, la Biroul de Spatii Verzi. Procurorii au ridicat documente care vizeaza contractele dintre municipalitate si compania Coral Impex SRL.

Maxima cu care un sas din Cluj a cucerit lumea acum 500 de ani: Nimeni sa nu fie ocarat pentru religie de nimeni

David Francisc, fiul unui mester sas din Cluj, a fost cel care a pus bazele Bisericii Unitariene, care are in momentul de fata circa 800. 000 de adepti in toata lumea. Biserica a dainuit si a fost imbratisata, de-a lungul timpului, de oameni care au schimbat istoria lumii precum Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, Samuel Morse, Alexander Graham Bell, omul de stiinta Charles Darwin, sau romancierul Charles Dickens.

Forul european de gimnastica a acordat votul de incredere Romaniei pentru organizarea CE din 2017. Cluj, gazda oficiala de rezerva

Forul european de gimnastica UEG) a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca acorda un vot de incredere Romaniei pentru organizarea CE din 2017, fiind luata in considerare ca varianta de rezerva, dar oficiala, organizarea competitiei la Cluj-Napoca, in sala de 7. 200 de locuri.

Perchezitii DNA, la primariile din Cluj si Sibiu. Vizate, contracte cu o firma de deratizare

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii la primariile din Sibiu, Alba, Salaj, Cluj si Prahova, solicitand copii dupa documente si contracte incheiate in perioada 2013 2015 cu firma de deratizare si dezinsectie SC Coral Impex.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )