Libnet.ro
UNICEF

10:15

Descindere DNA la Primaria Cluj-Napoca: Care sunt faptele urmarite de procurori

România Liberă România Liberă,
Descindere DNA la Primaria Cluj-Napoca: Care sunt faptele urmarite de procurori

Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie Serviciul Teritorial Cluj au descins la Primaria Cluj-Napoca, la Biroul de Spatii Verzi. Procurorii au ridicat documente care vizeaza contractele dintre municipalitate si compania Coral Impex SRL. continuă pe România Liberă

DNA la Primaria Cluj-Napoca. Au cerut acte legate de firma care se ocupa de deratizare si dezinsectie. Ce zice Boc

Procurori DNA au descins, miercuri dimineata, 7 octombrie, la Primaria Cluj-Napoca, la Directia Tehnica. Au cerut copii dupa documente si contracte incheiate intre administratia locala si SC Coral Impex, firma care se ocupa de deratizare si dezinsectie.

Verificari DNA la Primaria Cluj-Napoca si Sibiu

O echipa de procurori din cadrul DNA Cluj efectueaza, miercuri, verificari la sediul primariei municipiului Cluj-Napoca. Sunt verificate copii dupa hotarari ale Consiliului Local, precum si contracte de .

O instalatie robotizata pentru carat marfa s-a lansat, in premiera mondiala, la Cluj. La aceasta s-a lucrat 100.000 de ore

CSi Group, lider mondial in solutii automatizate de paletizare, a inaugurat miercuri, 7 octombrie, la fabrica din Cluj-Napoca, o instalatie robotizata pentru carat marfa. Modelul este unul nou, lansat in premiera mondiala, si creat in ultimii 10 ani de echipele de ingineri din Olanda si Romania.

Royal School in Transylvania, scoala Cambridge unica din Europa Centrala si de Est care a fost agreata deRegele Mihai

Royal School in Transylvania, singura scoala din tara care a primit permisiunea speciala a Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei sa utilizeze titlul Royal in denumirea sa, a fost inaugurata oficial luni, la Cluj-Napoca. Este vorba despre singura scoala din Europa Centrala si de Est care se inscrie in a patra cale in educatie.

Tara in care sunt cei mai inteligenti copii

Succesul in plan academic inregistrat in aceasta tara a contribuit la cresterea economica, iar modul in care este conceput sistemul de invatamant poate constitui oricand un model pentru celelalte tari ale lumii. Potrivit CNN, Singapore a fost declarata oficial tara cu cei mai inteligenti copii din lume, elevii si studentii cu rezultate excelente la invatatura reprezentand regula, si nu exceptia.

Care sunt tarile care au insistat ca Romania sa NU adere la Schengen

Franta si Germania au fost tarile care au insistat cel mai mult ca Romania si Bulgaria sa nu adere acum la Schengen, iar Franta a cerut ca acest subiect sa nu se introduca pe ordinea de zi a sedintei .

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Mircea Badea: Stau prost cu nervii, nu mai suport prostia si prostii care sunt manipulati ca prosti

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca este foarte fericit in continuare cu presedintele Iohannis. Sunt foarte fericit ca nu s-a intalnit Ponta cu presedintele Chinei, ca daca.

Adevarul din spatele joburilor la birou. Cat de mult platim cu sanatatea si care sunt efectele devastatoare asupra corpului nostru

Noi cercetari ajuta expertii medicali sa dezvolte formule despre cat de mult timp ar trebui sa petreaca un om care lucreaza la birou stand pe scaun sau in picioare, scrie zf. ro. Studiile au aratat ca un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )