Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olga Tudorache a murit. Marea actrita, in varsta de 88 de ani, s-a stins pe patul de spital

Adevărul Adevărul,
Olga Tudorache a murit. Marea actrita, in varsta de 88 de ani, s-a stins pe patul de spital

Doliu in teatrul romanesc: marea actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a incetat din viata, potrivit agentiei News. ro, care o citeaza pe medicul Monica Pop. Marea actrita fusese internata in spital in ultimele zile, iar starea sanatatii sale s-a inrautatit considerabil saptamana trecuta. continuă pe Adevărul

A murit actrita Olga Tudorache / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro. 13 Actrita Olga Tudorache a murit, in cursul noptii de marti spre miercuri, in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale.

Florin Calinescu: Olga Tudorache a murit / Actrita avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop.

Florin Calinescu: Actrita Olga Tudorache a murit / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro.

Olga Tudorache a murit. Actrita avea 88 de ani

Olga Tudorache s-a stins din viata. Cunoscuta actrita a decedat la varsta de 88 de ani. Olga Tudorache s-a nascut pe 11 octombrie 1929, la Oituz, in judetul Bacau. in septembrie 1951 .

Un destin blestemat! Viata regretatei actrite Olga Tudorache bate filmul

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a murit in noaptea de marti spre miercuri la varsta de 88 de ani. Regretata artista era internata la Spitalul Elias dupa ce suferise un.

Olga Tudorache a murit. Cariera stralucitoare pentru o actrita de exceptie

Olga Tudorache a murit. Olga Tudorache, una dintre marile doamne ale scenei romanesti, s-a stins din viata. Pe 11 octombrie implinise 88 de ani. Actrita Olga Tudorache s-a nascut la 11 octombrie.

Doamna teatrului romanesc, actrita Olga Tudorache, a murit

Actrita Olga Tudorache a murit, marti noaptea, anuntul fiind facut de mai multi apropiati ai acesteia pe Facebook. Olga Tudorache avea 88 de ani si era internata la Spitalul Elias din 9 octombrie.

Regina Mama, Olga Tudorache, si-a luat adio de la noi. Portretul unei mari doamne a teatrului romanesc VIDEO

Mai multi colegi de breasla isi amintesc episoase memorabile din viata artistei, care s-a stins in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 88 de ani, la spitalul Elias. Marea actrita era internata de cateva zile, la sectia de terapie intensiva.

Tamara Buciuceanu, despre Olga Tudorache: A disparut o mare actrita. in acest moment, cuvintele sunt de prisos

Marea actrita Tamara Buciuceanu a transmis un mesaj emotionant, dupa ce a aflat vestea ca Olga Tudorache s-a stins din viata. Vreau sa spun ca a disparut o mare artista a teatrului romanesc.

A murit Olga Tudorache. Ce destin! Maritata cu un actor superb, parasita pentru o frantuzoaica

Olga Tudorache a murit. Marea doamna a teatrului avea 88 de ani. Olga Tudorache a incercat tot timpul sa isi fereasca viata personala de fani si presa. De aceea, putina lume cunoaste amanunte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )