Libnet.ro
UNICEF

07:30

Scriitorul de la care Mussolini a invatat ce e fascismul

Adevărul Adevărul,
Scriitorul de la care Mussolini a invatat ce e fascismul

Unul dintre cei mai extravaganti scriitori ai Europei de la inceputul secolului XX a fost Gabriele DAnnunzio, aventurile sale amoroase punandu-i, de multe ori, opera in umbra. DAnnunzio a fost insa si unul dintre primii politicieni nationalisti ai Italiei, fiind o sursa de inspiratie pentru Mussolini care i-a preluat multe dintre obiceiurile publice. continuă pe Adevărul

Teatrul romanesc, in DOLIU! A MURIT unul dintre cei mai iNDRAGITI actori! Lacrimi si durere fara margini

Unul dintre cei mai faimosi actori ai Teatrului National din Cluj Napoca, Anton Tauf, a murit la varsta de 72 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. El a jucat pe scena din Cluj mai bine de 50 de ani si a jucat .

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

DOLIU in Romania! Unul dintre cei mai iNDRAGITI preoti a MURIT

Preotul Adrian Buric, parohul Parohiei Valea Ursului din Protopopiatul Roman, a incetat din viata la 47 de ani, in urma unui stop cardiorespirator. Preotul se afla intr-un supermarket, la cumparaturi, cand a a.

Unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania: Din urma vin doar tineri avizi dupa faima si putere

Brasoveanul Radu Hossu se numara printre cei care au vrut sa ia atitudine inca din copilarie vizavi de derapajele societatii. Acum este unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania.

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )