Libnet.ro
UNICEF

17:45

Reactia Primariei Capitalei dupa demiterea Dorinei Lazar de la Odeon: Au fost constatate mai multe incalcari ale prevederilor legale

Adevărul Adevărul,
Reactia Primariei Capitalei dupa demiterea Dorinei Lazar de la Odeon: Au fost constatate mai multe incalcari ale prevederilor legale

Primaria Capitalei a avut o prima reactie in urma demiterii Dorinei Lazar din functia de manager director) al Teatrului Odeon din Bucuresti, demitere care a venit la numai cateva zile dupa ce aceasta fusese reconfirmata in functie tot printr-un act al Primariei, in urma obtinerii notei 9,23 la evaluarea anuala. continuă pe Adevărul

Cladirea Primariei Capitalei va deveni obiectiv turistic

Cladirea Primariei Capitalei va deveni obiectiv turistic. Aceasta va putea fi vizitata atat de turisti, cat si de bucuresteni, potrivit unui proiect de hotarare aprobat miercuri, in.

Reactia doctorului Burnei, dupa ce instanta a hotarat ca nu mai poate profesa intr-un spital de stat: Viata mea a luat o turnura pe care nu am visat-o nici in cel mai cumplit cosmar

Medicul Gheorghe Burnei a declarat joi, intr-o conferinta de presa, dupa ce instanta a decis definitiv ca nu poate profesa in sistemul public de sanatate, ca este vorba si despre presiunea.

Reactia chirurgului Burnei, dupa ce instanta a decis ca nu mai poate profesa intr-un spital de stat

Medicul Gheorghe Burnei a reactionat joi, dupa ce CAB Bucuresti a decis definitiv ca ortopedul nu mai poate profesa intr-un spital din sistemul public de sanatate, si spune ca hotararea este.

Reactia Monicai Macovei, dupa ce Tudorel Toader a facut public proiectul de modificare a Legilor Justitiei: L-a publicat noptea, ca hotii. Trebuie oprit!

Europarlamentara Monica Macovei l-a criticat pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce miercuri seara a publicat proiectul de modificare a Legilor Justitiei.

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit

Inaintea setului decisiv din meciul contra Mariei Sharapova, Halep a fost nevoita sa-si astepte adversara pe teren dupa ce aceasta a luat pauza de vestiar. Nu e pentru prima data cand are loc un astfel de moment la un meci dintre cele doua jucatoare, Simona afirmand ca s-a obisnuit cu aceasa practica a rusoaicei. Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit, a spus numarul 2 WTA.

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit (Rezumatul partidei)

Inaintea setului decisiv din meciul contra Mariei Sharapova, Halep a fost nevoita sa-si astepte adversara pe teren dupa ce aceasta a luat pauza de vestiar. Nu e pentru prima data cand are loc un astfel de moment la un meci dintre cele doua jucatoare, Simona afirmand ca s-a obisnuit cu aceasa practica a rusoaicei. Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit, a spus numarul 2 WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona si Maria.

Dorel loveste din nou: Pana de curent in sudul Capitalei dupa greseala unui muncitor (VIDEO)

Un angajat de la serviciul de iluminat public a reusit sa lase mai multe zone din sudul Capitalei fara curent electric. Acesta a provocat un incendiu la un transformator dupa ce in timpul unei interventii a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )