Libnet.ro
UNICEF

21:30

Criza de la ONB (II): Multe motive pentru reforma

Adevărul Adevărul,
Criza de la ONB (II): Multe motive pentru reforma

Criza in care se zbate ONB de mai multi ani este atat de profunda, incat orice moment e potrivit pentru o reforma, iar astazi problemele si oportunitatile sunt atat de mari, incat chiar merita ca ministrul sa se simta incurajat sa o declanseze. continuă pe Adevărul

[P] 5 motive pentru care este recomandat sa-ti rezervi vacanta direct de pe mobil

Bucuresti, 6 noiembrie. De cativa ani, dezvoltarea exponentiala a comertului online de la nivel international a generat schimbari masive si in Romania. Astfel, tot mai multe business-uri au investit intr-o prezenta sustinuta in mediul online pentru a tine pasul cu nevoile consumatorilor, dar si pentru a nu ramane in urma competitiei. In prezent, se da o noua batalie. Dat fiind faptul ca utilizatorii isi petrec timpul intr-o proportie covarsitoare) pe telefonul mobil, companiile cauta sa se alinieze tendintelor printr-un alt salt tehnologic: optimizarea experientei clientului pe device-urile portabile. Industria turismului nu face exceptie: cateva agentii de travel online din Romania au incercat sa se adapteze noului trend international, insa foarte putine au reusit sa inregistreze performante impresionante intr-un timp scurt. Cu ajutorul acestora, turistii isi rezerva acum vacante de la A la Z direct de pe mobil. Specialistii analizeaza noile tendinte si detaliaza de ce este recomandat sa utilizezi tehnologia mobila pentru rezervarea urmatoarei tale vacante, in locul laptopului sau PC-ului.

40.000 de euro pentru romanii care renunta sa mai lucreze in strainatate. Ce trebuie sa faci ca sa obtii banii

Romanii din strainatate care doresc sa revina in tara si sa demareze o afacere pot primi, in perioada urmatoare, un sprijin financiar nerambursabil de 40. 000 de euro. Astfel, somerii,.

Plata esalonata pentru profesorii care si-au castigat drepturile salariale in instanta

Deputatii au adoptat marti proiectul de lege prin care plata drepturilor salariale castigate in instanta de catre personalul din invatamant este esalonata pe urmatorii cinci ani.

REVIEW Fitbit Ionic - Un smartwatch scump, dar foarte bun pentru cei care fac mult sport

Fitbit, compania americana care a preluat Vector Watch si a deschis recent si un centru de cercetare la Bucuresti, a lansat primul sau ceas inteligent, numit Ionic. Bateria si modul in care inregistreaza diversele activitati sportive sunt punctele tari ale gadget-ului, in timp ce pretul de 350 de euro este marele minus. Primul smartwatch Fitbit are un ecran excelent, dar la partea de soft mai este de lucru si numarul de aplicatii de pe ceas este foarte mic.

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )