Libnet.ro
UNICEF

01:05

Celebrele cuplete ale Stelei Popescu alaturi de stele ale generatiei de aur

Adevărul Adevărul,
Celebrele cuplete ale Stelei Popescu alaturi de stele ale generatiei de aur

In 1963, Stela Popescu urca pe scena teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar mai apoi pe cea a Teatrului de Comedie. in acelasi an, actrita incepea lunga colaborare cu Radiodifuziunea Romana, urmata, mai apoi, de cea cu Televiziunea Romana. Romanii s-au bucurat de cupletele de aur pe care actrita le-a format alaturi de cei mai talentati actori ai generatiei sale, printre care Stefan Banica sau Alexandru Arsinel. continuă pe Adevărul

Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tanase, inainte sa fie inmormatat la Cernica

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a declarat joi ca trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar sambata va fi dus la Cernica, unde va fi inmormantata duminica, alaturi de sotul ei, relateaza Agerpres.

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru. Galerie FOTO

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru a fost ca un magnet pentru public, care a indragit-o si urmarit-o fara incetare. Regretata Stela Popescu a renuntata la.

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc.

VIDEO Reactia lantului de farmacii Catena dupa moartea Stelei Popescu

Lantul de farmacii Catena a postat pe pagina de Facebook a companiei un mesaj de condoleante dupa moartea Stelei Popescu, indragita actrita, care a fost si imaginea lantului de farmacii in mai multe spoturi si afise publicitare.

Alexandru Arsinel a plans in hohote la aflarea vestii mortii Stelei Popescu: Am avut un spectacol zilele astea, nu imi vine a crede. A fost un om extraordinar, atat trebuie sa stiti

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a plans in hohote, joi, la aflarea vestii mortii actritei. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!', a declarat Arsinel pentru News. ro, plangand in hohote.

Reactia emotionanta a Tamarei Buciuceanu Botez dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu: A fost cea mai buna prietena a mea...

Stela Popescu a murit. Romania e in doliu dupa decesul Stelei Popescu, iar trecerea ei in nefiinta este deplansa de toti colegii ei. Marea actrita Tamara Buciuceanu Botez a izbucnit.

Alexandru Arsinel, plangand in hohote la aflarea mortii Stelei Popescu: Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu pentru o mare parte a carierei, s-a declarat socat la aflarea vestii mortii acesteia, indreptandu-se in lacrimi spre locuinta actritei.

Ultima dorinta a Stelei Popescu! Nu a mai apucat sa isi vada visul implinit

Stela Popescu nu a mai apucat sa isi vada visul implinit: spectacolul extraordinar pe care il pregatea alaturi de Arsinel, cu ocazia implinirii a 40 de ani de.

Loredana, marturisire dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Celebra cantareata Loredana Groza i-a adus un ultim omagiu actritei Stela Popescu care s-a stins din viata la 81 de ani. Lori a povestit cum a cunoscut-o pe Stela Popescu si cum o.

Mesajul transmis de Gabriela Firea dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis un mesaj emotionant dupa ce marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata. Stela Popescu a murit. A incetat azi sa mai.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )