Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Paraschivescu, despre Supunerea lui Houellebecq: Este o carte care te scoate din fotoliu, din reperele tale obisnuite

Adevărul Adevărul,
Radu Paraschivescu, despre Supunerea lui Houellebecq: Este o carte care te scoate din fotoliu, din reperele tale obisnuite

Sambata, 23 mai, a avut loc lansarea ultimului roman semnat de Michel Houellebecq, Supunere, la standul Editurii Humanitas de la Bookfest. Au participat Denisa Comanescu, Radu Paraschivescu, Sever Voinescu si Radu Naum. continuă pe Adevărul

Radu Paraschivescu, la Bookfest: Babel, de la Editura Nemira, e o colectie in care cred

Julian Barnes, Giacomo Casanova, Philippe Forest sau Muriel Barbery sunt cateva dintre autorii de succes care se regasesc in colectia Babel a Editurii Nemira, relansata la Bookfest 2015. La eveniment au participat scriitorii Radu Paraschivescu, Bedros Horasangian si coordonatoarea colectiei, Dana Ionescu.

Radu Banciu, despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere: Practic Ion Iiliescu a castigat coreean alegerile, cu 85,07%. Daca nu stii altceva, este importanta si aceasta amagire (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere, atunci cant 85,07% din romani au votat cu Ion Iliescu la alegerile.

Radu Banciu, despre domnia lui Radu Mazare, ajunsa la final: Constanta si constantenii au fost sufletul lui, sufletul acestui escroc de nivel mondial (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre demisia inaintata de Radu Mazare din fruntea Primariei Constanta. Dupa 15 ani de domnie, Radu Mazare a renuntat, ati vazut cu .

Radu Banciu, despre ginerele lui Vasile Blaga: in 2011, cand in Romania duduia criza economica, firma lui Ionut Rudeanu a reusit sa-si mareasca cifra de afaceri de 341 de ori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, care a fost joi audiat la Parchet si retinut dupa opt ore de interogatoriu. Ginerele lui.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )