Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre domnia lui Radu Mazare, ajunsa la final: Constanta si constantenii au fost sufletul lui, sufletul acestui escroc de nivel mondial (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre domnia lui Radu Mazare, ajunsa la final: Constanta si constantenii au fost sufletul lui, sufletul acestui escroc de nivel mondial (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre demisia inaintata de Radu Mazare din fruntea Primariei Constanta. Dupa 15 ani de domnie, Radu Mazare a renuntat, ati vazut cu . continuă pe B1

Radu Banciu, despre ginerele lui Vasile Blaga: in 2011, cand in Romania duduia criza economica, firma lui Ionut Rudeanu a reusit sa-si mareasca cifra de afaceri de 341 de ori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, care a fost joi audiat la Parchet si retinut dupa opt ore de interogatoriu. Ginerele lui.

Radu Banciu, despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere: Practic Ion Iiliescu a castigat coreean alegerile, cu 85,07%. Daca nu stii altceva, este importanta si aceasta amagire (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre implinirea a 25 de ani de la primele alegeri libere, atunci cant 85,07% din romani au votat cu Ion Iliescu la alegerile.

Radu Banciu, despre Remus Truica: Este plin de putregai in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre audierea lui Remus Truica in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD. Remus Truica, unul dintre oamenii de baza a lui Adrian.

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou!

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou! Si asta deoarece jurnalistul nu a respectat decizia instantei dupa ce a fost gasit vinocat pentru vorbele calomnioase atuncate in direct la televizor fata de prezentatoarea de la Antena 1. Iata ce s-a intamplat! .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2048 seconds )