Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari accidente de tren din istorie

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari accidente de tren din istorie

Trenurile sunt considerate de multi specialisti in transporturi un mijloc de deplasare mult mai sigur fata de varianta folosirii autobuzelor sau propriilor masina, insa istoria ne-a aratat ca exista momente in care pot exista tragedii feroviare, din varii motive. adevarul. ro trece in revista cele mai mari accidente de tren din istorie. continuă pe Adevărul

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

INS: Salariul mediu a crescut in luna iunie. in ce domenii au fost inregistrate cele mai mari valori

Castigul salarial mediu a crescut in iunie cu 12 lei 0,7%) fata de luna anterioara, la 1. 818 lei net, cele mai mari valori fiind inregistrate in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 5. 019 lei),.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 de milioane lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din strainatate, arata datele centralizate de wall-street. ro pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este intr-o permanenta scadere de doua luni incoace, existand rare momente de stabilitate. Si pentru ca preturile la carburanti sunt puternic influentate de cotatiile barilului de titei de pe pietele internationale, romanii se asteapta, pe buna dreptate, la ieftiniri semnificative. In ultimele doua luni, au fost operate ceva reduceri de preturi in benzinarii, insa mici comparativ cu scaderile puternice la petrol. Mai mult, pretul motorinei comercializate in Romania a ajuns sa fie printre cele mai mari din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, lucru confirmat chiar de cifre oficiale ale Comisiei Europene. Vezi in text comparatii de preturi la carburanti.

Cele mai mari cladiri din lume

Pe lista celor mai mari cladiri din lume figureaza si impresionanta cladire Casa Poporului din Bucuresti. insa ceea ce confera unei cladiri acest titlu nu este neaparat dimensiunea sau inaltimea, ci o combinatie intre cele doua.

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90. Perioada anilor 1990 a fost zguduita de puternice scandaluri de coruptie, care au afectat serios Romania. Printre cele mai rasunatoare se numara Tigareta, Caritas, Flota si Bancorex. Din pacate, in cele mai multe din dosarele deschise in aceste cazuri, vinovatii nu au fost pedepsiti, de multe ori din cauza taraganarii proceselor, care a dus la prescrierea faptelor.

Cum au fost salvate cele mai mari tapiserii din lume

Dupa ce a fost reconditionata timp de aproape cinci ani, cea mai mare tapiserie din lume, intitulata Teatrul Lumii 7x22 metri), va putea fi admirata, odata cu deschiderea noii stagiuni din aceasta toamna, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti.

Care este orasul cu cele mai mari chirii din Romania

Municipiul Cluj-Napoca a devenit cel mai scump oras din tara pe segmentul chiriilor, cu diferente de pana la 8% fata de Capitala, se arata intr-o analiza asupra evolutiei chiriilor in marile orase .

SONDAJ: Doi din cinci unguri sunt xenofobi. Cele mai mari procente ii vizeza pe arabi

Un sondaj realizat de Tarki, institutul de sondarea opiniei publice, arata ca doi din cinci unguri resimt teama, respingere si ura fata de straini. Mai precis, 39% dintre respondenti sunt de parere ca niciun.

Cele mai mari 5 greseli pe care le faci cand stergi praful

Praful, inamicul numarul unu al gospodinelor. Oricat de des l-ai sterge, el se depune cuminte pe mobila, frigider si alte piese de prin casa. Stergerea prafului pare o batalie pe care gospodinele nu o vor castiga.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )