Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai mari cladiri din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari cladiri din lume

Pe lista celor mai mari cladiri din lume figureaza si impresionanta cladire Casa Poporului din Bucuresti. insa ceea ce confera unei cladiri acest titlu nu este neaparat dimensiunea sau inaltimea, ci o combinatie intre cele doua. continuă pe Adevărul

Legenda semintei de grau care a scos oamenii din Pestera Meziad, una dintre cele mai mari pesteri din tara, supranumita si Catedrala subterana

Galeriile care serpuiesc in subteranele Carpatilor sunt o sursa nesecata de noi descoperiri si legende. Un astfel de loc este pestera Meziad, din Bihor, una dintre cele mai mari si mai frumoase din tara. Comparata cu o catedrala gotica subterana, pestera pare sa fi adapostit in urma cu mii si mii de ani atat ursii cavernelor, cat si oamenii primitivi care au fost scosi la lumina de o tanara pe nume Florica.

Cele mai sexy femei din lume. Cine a fost in top in ultimii 20 de ani

De la Claudia Schiffer, Gillian Anderson sau Teri Hatcher si pana la Cheryl Cole, Mila Kunis ori Jennifer Lawrence, iata care au fost cele mai sexy femei din lume in ultimii 20 de ani! .

Demnitarii Romaniei au cele mai nesimtite salarii din Europa: Discrepanta dintre veniturile elitei si ale cetateanului de rand, uriasa

Politicienii romani au printre cele mai mari salarii din Europa. Comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana, in Romania, dupa cresterea indemnizatilor demnitarilor, exista ce mai mare discrepanta.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 de milioane lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din strainatate, arata datele centralizate de wall-street. ro pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este intr-o permanenta scadere de doua luni incoace, existand rare momente de stabilitate. Si pentru ca preturile la carburanti sunt puternic influentate de cotatiile barilului de titei de pe pietele internationale, romanii se asteapta, pe buna dreptate, la ieftiniri semnificative. In ultimele doua luni, au fost operate ceva reduceri de preturi in benzinarii, insa mici comparativ cu scaderile puternice la petrol. Mai mult, pretul motorinei comercializate in Romania a ajuns sa fie printre cele mai mari din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, lucru confirmat chiar de cifre oficiale ale Comisiei Europene. Vezi in text comparatii de preturi la carburanti.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

Acestea sunt bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless la final de semestru

Bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless au cumulat peste 1,5 milioane de carduri si aproape 25. 000 de POS-uri care accepta aceasta tehnologie. Liderul pe acest segment este ING Bank, care a inceput anul trecut procesul de migrare a.

Cea mai apreciata branza din lume a aparut dintr-o greseala si nu poate fi produsa decat intr-un singur loc din lume

Vasterbottensost, cea mai apreciata branza din lume, a aparut dintr-o greseala si are un secret care nu a putut fi descifrat nici de testele ADN. Specialitatea este atat de apreciata incat cererea este.

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )