Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cursuri de limba romana la scoala 145 din Capitala pentru strainii care au obtinut o forma de protectie in Romania

Hotnews Hotnews,
 Cursuri de limba romana la scoala 145 din Capitala pentru strainii care au obtinut o forma de protectie in Romania

Cursurile de invatare a limbii romane pentru cetatenii straini care au obtinut o forma de protectie pe teritoriul tarii noastre se vor desfasura la Scoala Gimnaziala nr. 145 din sectorul 2 al Capitalei, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Profesoara demisa dupa ce a criticat-o pe Gabriela Firea a creat un manual de Limba Romana

Profesoara de Limba romana, Cristina Tunegaru, care in urma cu cateva luni anunta ca a fost data afara de la scoala unde preda, dupa ce a criticat-o pe Gabriela Firea, a scris un manual de Limba Romana, pentru clasa a V-a.

Cele 48 de zone ale mortii din Capitala. Cine-i mai vinovat de accidentele din trafic: soferii sau pietonii

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Nu vom mai avea limba moldoveneasca in Constitutie? PLDM propune ca aceasta sa fie inlocuita cu sintagma limba romana

Deputatii PLDM au elaborat un proiect de lege privind modificarea art. 13 din Constitutie. Liberal-democratii propun inlocuirea sintagmei limba moldoveneasca, functionand pe baza grafiei latine cu sintagma limba romana si fac apel catre toate fractiunile din Legislativ sa semneze documentul pentru a fi remis Curtii Constitutionale spre avizare, transmite IPN.

Avocatul Poporului cere Ucrainei lamuriri in legatura cu adoptarea legii educatiei care elimina predarea in limba romana

Avocatul Poporului cere, Ombudsman-ului ucrainean, clarificari in legatura cu adoptarea noii legi a educatiei din Ucraina, care afecteaza invatamantul in limba materna a comunitatii etnicilor romani, se arata intr-un comunicat de presa.

Ce face un profesor din Bucuresti pentru a-si cunoaste bine elevii: Lucrez intr-o scoala de stat. Am 32 de copii in clasa. Mi-am dat seama ca...

Un profesor din Bucuresti stie ca un joc este cel mai potrivit pentru a aduce zambetul pe fata unui copil. Jocul Cups ii atrage pe copii. Acestia isi dezvolta indemanarea si.

Un incendiu de la o scoala islamica din Kuala Lumpur lasa 23 de morti

Incendiul a izbucnit inainte de zori in tahfiz, o scoala religioasa islamica, in inima capitalei Kuala Lumpur. Pompierii s-au grabit la fata locului, dar incendiul a continuat inca o ora. Acesta nu a putut fi stins inainte de a provoca o devastare teribila, potrivit SBS.

Sindicalistii din Cartel Alfa anunta miting in Piata Victoriei din Capitala si proteste in fata prefecturilor

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA anunta mitinguri si actiuni de pichetare la sfarsitul lunii septembrie, in fata prefecturilor de judet, precum si un miting in Piata Victoriei din Capitala, in data de 4 octombrie, scrie News. ro. Sindicalistii spun ca, daca Executivul isi mentine propunerea de transfer al taxelor sociale de la angajator la angajat in proiectul de buget pentru 2018, ar putea avea loc un conflict social de amploare.

Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

O fetita a suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz, scrie News. ro.

Accident grav pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, din Bucuresti, potrivit adevarul. ro. in urma accidentului, trei persoane au suferit rani.

Scandal monstru in vestiarul echipei lui Gigi Becali: Fotbalist, exclus din lot pentru ca a marcat la amanta managerului

Spiritele sunt din ce in ce mai aprinse in vestiarul celor de la FCSB! intai, capitanul Denis Alibec a avut un conflict verbal cu Mihai Stoica ceea ce a facut ca MM sa faca un pas.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )