Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele 48 de zone ale mortii din Capitala. Cine-i mai vinovat de accidentele din trafic: soferii sau pietonii

Antena3 Antena3,
Cele 48 de zone ale mortii din Capitala. Cine-i mai vinovat de accidentele din trafic: soferii sau pietonii

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor. continuă pe Antena3

Cele 48 de zone ale mortii din Capitala. Cine-i mai vinovat de accidentele din trafic: soferii sau pietonii

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor produse anul trecut.

Care sunt ZONELE MORTII din Bucuresti! HARTA cu locurile in care se petrec cele mai des ACCIDENTE

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Austria ofera cele mai mari obligatiuni seculare din Europa

Austria este pregatita sa devina primul stat membru al zonei euro care a emis o obligatiune de 100 de ani, permitandu-i sa blocheze unele din cele mai mici costuri de finantare din istorie pentru urmatorul veac, potrivit agentiei de stiri Bloomberg.

Viralul zilei! Povestea cutremuratoare a doamnei elegante din Capitala, care a iscat furtuna pe Internet

O fotografie cu o doamna eleganta, stand pe o banca dintr-un parc din Capitala, a devenit virala pe retelele de socializare. Dar povestea din spatele fotografiei este.

Gabriela Firea: Liceul agricol din Capitala va avea o ferma unde elevii vor putea face practica

Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj din Capitala va avea o ferma unde profesorii si elevii vor putea sa desfasoare activitate practica, a declarat Primarul Capitalei Gabriela Firea, la festivitatea de deschidere a anului scolar.

11.09 - Se implinesc 16 ani de la cele mai grave atentate teroriste din istoria Statelor Unite ale Americii

O ceremonie va fi tinuta luni in memoria victimelor din atentatele teroriste produse pe 11 septembrie 2001, la memorialul construit in locul World Trade Center din New York. in dimineata zilei 11 .

VIDEO in Ucraina au loc cele mai ample manevre militare din ultimii 11 ani, menite sa decurajeze Rusia. Participa 2500 de militari din 15 tari, inclusiv Romania

Manevre la care participa militari din 15 tari NATO si partenere, inclusiv din Statele Unite si din Romania, au inceput luni in Ucraina, in acelasi moment in care Rusia se pregateste sa efectueze propriile exercitii la granitele NATO si ale Uniunii Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )