Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sindicalistii din Cartel Alfa anunta miting in Piata Victoriei din Capitala si proteste in fata prefecturilor

Hotnews Hotnews,
 Sindicalistii din Cartel Alfa anunta miting in Piata Victoriei din Capitala si proteste in fata prefecturilor

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA anunta mitinguri si actiuni de pichetare la sfarsitul lunii septembrie, in fata prefecturilor de judet, precum si un miting in Piata Victoriei din Capitala, in data de 4 octombrie, scrie News. ro. Sindicalistii spun ca, daca Executivul isi mentine propunerea de transfer al taxelor sociale de la angajator la angajat in proiectul de buget pentru 2018, ar putea avea loc un conflict social de amploare. continuă pe Hotnews

CNS Cartel Alfa anunta miting in Piata Victoriei din Capitala si proteste in fata prefecturilor

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA anunta mitinguri si actiuni de pichetare la sfarsitul lunii septembrie, in fata prefecturilor de judet, precum si un miting in Piata Victoriei din Capitala, in data de 4 octombrie. Sindicalistii spun ca daca Executivul isi mentine propunerea de transfer al taxelor sociale de la angajator la angajat in proiectul de buget pentru 2018, ar putea avea loc un conflict social de amploare.

Cartel Alfa va organiza actiuni de protest in fata prefecturilor

Confederatia Nationala Cartel Alfa va declansa luna aceasta actiunile de protest, intr-o prima etapa urmand sa fie organizate actiuni de pichetare sau miting in fata prefecturilor de judet, intre 25-29 septembrie, dupa care va urma un miting in Piata Victoriei din Bucuresti, pe 4 octombrie, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ziua 223. Noi proteste in Piata Victoriei OUG 13 se intoarce, ne intoarcem si noi!

Aflati in ziua 223 de proteste, romanii nu renunta si ies din nou, duminica, in Piata Victoriei. Protestul e programat sa inceapa la ora 20. Oamenii vor sa manifesteze impotriva ultimelor propuneri ale guvernul condus de Mihai Tudose.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )