Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: CTP, despre votul pentru Kovesi: O victorie a tuturor oamenilor cinstiti din Romania

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat joi consecintele votului pentru Laura Codruta Kovesi din Consiliul Reprezentantilor la Uniunea Europeana.

Europa Libera - Dancila dupa votul pro Kovesi: Daca acuzele se dovedesc adevarate, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila nu e deloc incantata de succesul obtinut de Laura Kovesi la Consiliul UE si spune in exclusivitate pentru Europa Libera ca imaginea Romaniei va avea de suferit daca acuzele care i se aduc se vor dovedi adevarate.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Iohannis: Votul pentru Kovesi este o victorie importanta pentru Romania. Voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o victorie importanta pentru Romania. Asa cum am actionat in acest caz, voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE, a mai spus seful statului. Precizarea vine in contextul in care, potrivit unor informatii neoficiale, ambasadorul la UE nu a respectat mandatul Guvernului Dancila si ar fi votat in favoarea candidaturii fostei sefe a DNA.

Ludovic Orban, despre votul pentru Kovesi: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie i.

Iohannis, dupa votul pentru Kovesi: O victorie importanta pentru Romania, in pofida Guvernului PSD. Voi continua sa sustin romani integri, competenti

Rezultatul de astazi reprezinta o victorie importanta pentru Romania, cu atat mai mult cu cat a fost obtinut in pofida faptului ca Guvernul PSD a incercat permanent sa blocheze candidatura unui profesionist, recunoscut pentru lupta sa impotriva coruptiei si in apararea statului de drept, a reactionat presedintele Klaus Iohannis dupa votul din Consiliul UE pentru Kovesi.

Dancila, dupa votul pentru Kovesi: Imaginea Romaniei poate fi afectata

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, dupa votul favorabil primit de Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european, ca intotdeauna majoritatea trebuie respectata. Dancila a reiterat ideea ca nu a sustinut aceasta candidatura si afirma ca opinia Guvernului trebuie respectata. Felicit orice roman care a obtinut un rezultat, a mai spus Dancila.

Dacian Ciolos (PLUS): Guvernul Dancila va sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European sau n-o sa se mai opuna (VIDEO)

Dacian Ciolos, presedintele PLUS si liderul grupului Renew Europe in Parlamentul European, a anuntat ca, din informatiile pe care le are de la nivel inalt, Guvernul Dancila va sustine candidatura Laurei.

Kovesi, din via lui Sebastian Ghita, la Parchetul European

Laura Codruta Kovesi a castigat votul pentru pozitia de procuror sef european in Consiliul UE, dupa ce ambasadorii statelor membre Uniunii Europene au votat cu 17 voturi pentru din 22 in favoarea candidaturii.

Dacian Ciolos - intalnire cu presedintele Frantei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, anunta ca s-a intalnit cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, iar discutiile au vizat prioritatile grupului politic Renew Europe, precum si comisarii europeni nominalizati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )