Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Cristian Popescu anunta ca Biroul Electoral i-a respins cererea privind renumararea voturilor din Sectorul 2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Cristian Popescu anunta ca Biroul Electoral i-a respins cererea privind renumararea voturilor din Sectorul 2

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru Sectorul 2, a declarat ca cererea sa privind renumararea voturilor din sector a fost respinsa. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor: Am constatat o serie de neconcordante grave

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor si sustine ca, urmare a efectuarii numaratorii paralele a proceselor verbale aduse de catre delegatii partidului.

Biroul Electoral Central a respins, pentru a doua oara, cererea de anulare a alegerilor la sectorul 1, formulata de PSD

Biroul Electoral Centrala respins pentru a doua oara cererea de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese facuta de catre PSD, dupa aparitia in spatiul public alinregistrararii cu.

BES a respins cererea lui Cristian Popescu de renumarare a voturilor din sectorul 2

BES a respins cererea lui Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la primaria sectorului 2, de renumarare a voturilor din sectiile de votare din acest sector. Motivul este nejustificat, tinand cont ca la sectorul 5, Biroul Electoral, pentru aceleasi motive invocate si temeiuri legale, a admis cererile formulate de PNL, PSD si USR PLUS, scrie Popescu pe pagina sa de Facebook.

Biroul Electoral Central a respins anularea alegerilor in Sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins, cu 12 voturi la 5, contestatia depusa de PSD cu privire la alegerile desfasurate in Sectorul 1. Candidatul PSD si primarul in functie, Dan Tudorache, ceruse, prin avocatul sau, anularea alegerilor sau renumararea voturilor de la sectiile din sector in contextul suspiciunilor de frauda.

UPDATE. BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor in Sectorul 1. Voturile nu se mai numara nici la sectorul 5 - circulara

Biroul Electoral Central a respins din nou solicitarea PSD de a fi anulate alegerile din Sectorul 1, au spus surse ale institutiei, pentru News. ro.

Dan Tudorache asteapta de la Biroul Electoral Sector 1 decizia de renumarare sau nu a voturilor

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de renumarare a voturilor la sectorul 1, insa Dan Tudorache mai asteapta o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 BES1). Aceasta in conditiile in care PSD a inaintat si catre Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumarare a voturilor, potrivit afirmatiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumararea voturilor.

Voturile din sectorul 5 la alegerile de duminica se renumara, a decis Biroul Electoral de Sector Decizia, contestata de Piedone Si la Calarasi s-a decis renumararea voturilor

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumararea voturilor pentru primarul de sector, a anuntat miercuri candidatul dreptei, Cristian Bacanu. Cristian Popescu Piedone, ales primar la sectorul 5 in urma alegerilor de duminica, a contestat decizia. Reprezentantii PSD au precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Biroul Electoral a decis sa fie renumarate voturile si la Calarasi.

BARNA: Observatorii USR nu au atins sacii cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1

Copresedintele USR PLUS Dan Barna a respins, azi, ipoteza ca reprezentantii aliantei ar fi putut interveni in procesul electoral, precizand ca imaginile difuzate miercuri seara surprind momente care au avut loc in seara zilei de luni, iar reprezentantii USR PLUS nu au atins sacii cu voturi din Biroul Electoral al Sectorului 1, conform Agerpres.

Prim pas spre renumararea voturilor in Sectorul 5, unde primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone, condamnat in prima instanta in dosarul Colectiv

Biroul Electoral a Sectorului 5 a decis, miercuri, renumararea voturilor in acest sector, acolo unde primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone, condamnat in prima instanta la opt ani si sase luni.

ALEGERI LOCALE 2020 Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )