Libnet.ro
UNICEF

12:45

ALEGERI LOCALE 2020 Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central. continuă pe Ziarul Bursa

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, pe punctul de a castiga Primaria Sectorului 5

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Cristian Bacanu, candidatul PNL-USRPLUS, si Cristian Popescu Piedone, de la Partidul Puterii Umaniste, sunt la egalitate, in continuare, in cursa pentru Primaria Sectorului 5,.

ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei, potrivit rezultatelor exit-poll.

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj dupa ce a castigat Primaria Sectorului 5: Necuratilor, plecati acasa!

Cristian Popescu Piedone PPU-SL), noul primar al Sectorului 5, a avut un mesaj virulent, intr-o postare pe Facebook, dupa aflarea primelor rezultate la alegerile locale.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

ALEGERI LOCALE 2020 Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei

Dominic Fritz, candidatul USR la Primaria Timisoara, a castigat alegerile pentru functia de primar. Acesta s-a bucurat de victoria in alegerile locale in Piata Victoriei din Timisoara, alaturi de cateva sute de persoane.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cristian Gentea (PSD) a castigat Primaria Pitesti - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Pitesti. Potrivit unor surse politice, Cristian Gentea PSD) a castigat Primaria Pitesti. Acesta se afla la prima candidatura pentru functia de primar al Pitestiului.

Alegeri locale 2020. Cine va fi noul primar al municipiului Deva, din cei 13 candidati

Locale 2020, judetul Hunedoara. 13 oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Deva, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Reactii dure dupa alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv: Este un actor lipsit de scrupule (VIDEO)

Apar reactii durea dupa realegerea lui Critian Popescu Piedone ca primar al Sectorul 5. Presedintele Asociatiei Colectiv, spune despre noul primar al Sectorului 5 ca este un actor lipsit de scrupule.

Cristian Popescu Piedone taie in carne vie dupa castigarea Primariei Sectorului 5: Voi, necuratilor, plecati acasa!

Romania a ales inca o data sa sustina coruptia. Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv, pare sa fie fericitul castigator al Primariei Sectorului 5. Acest rezultat provizoriu, pentru moment, a reiesit dupa numararea a 94% din voturi, potrivit Biroului Electoral Central. De cine a .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )