Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor: Am constatat o serie de neconcordante grave

B1 B1,
Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor: Am constatat o serie de neconcordante grave

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, cere renumararea voturilor si sustine ca, urmare a efectuarii numaratorii paralele a proceselor verbale aduse de catre delegatii partidului. continuă pe B1

Viceprimarul de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu: Nu vor fi probleme la vot

Alegeri locale 2020. Viceprimarul de la sectorul 2, care candideaza acum pentru fotoliul de primar la acelasi sector, Dan Cristian Popescu a votat inca de dimineata si asigura cu nu vor fi probleme la urne.

Scandaluri fara sfarsit. Candidatul PSD la primaria Sectorului 2 cere renumararea voturilor: Am constatat neconcordante grave

Candidatul PSD la primaria Sectorului 2 Dan Cristian Popescu PSD) a declarat in aceasta seara ca va cere renumararea voturilor dupa ce ar fi constatat diferente mari intre numarul de voturi constatate la sectii si cele consemnate la Biroul Electoral Central. Dan Cristian Popescu spune ca voturi care in sectii erau ale lui, la BEC apareau in dreptul altor candidati.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

Reactii dure dupa alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv: Este un actor lipsit de scrupule (VIDEO)

Apar reactii durea dupa realegerea lui Critian Popescu Piedone ca primar al Sectorul 5. Presedintele Asociatiei Colectiv, spune despre noul primar al Sectorului 5 ca este un actor lipsit de scrupule.

Ciolacu anunta ca PSD a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1

PSD cere renumararea voturilor pentru Primaria Sectorului 1 si sustine ca numaratoarea paralela arata o diferenta de 200 de voturi in favoarea lui Daniel Tudorache.

ALEGERI LOCALE 2020 Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei a mers la vot de la prima ora: Am votat cu gandul la toti copiii din Bucuresti (VIDEO)

Gabriela Firea, Candidatul PSD la fotoliul de primar general al Capitalei a mers la vot la prima ora a diminetii. Edilul in functie al Capitalei a votat in aceasta dimineata, fiind primul alegator la acea.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, pe punctul de a castiga Primaria Sectorului 5

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Cristian Bacanu, candidatul PNL-USRPLUS, si Cristian Popescu Piedone, de la Partidul Puterii Umaniste, sunt la egalitate, in continuare, in cursa pentru Primaria Sectorului 5,.

Piedone, condamnat la peste 8 ani de inchisoare in prima instanta, a castigat Primaria Sectorului 5. Cristian Bacanu s-a recunoscut invins

Cristian Bacanu, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS s-a recunoscut invins in fata lui Cristian Popescu Piedone in competitia pentru Primaria Sectorului 5 din Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )