Libnet.ro
UNICEF

11:45

Deputat PSD, despre Liviu Dragnea: Nu va trai sarbatorile de iarna alaturi de Irina. Lumea e satula

Hotnews Hotnews,
 Deputat PSD, despre Liviu Dragnea: Nu va trai sarbatorile de iarna alaturi de Irina. Lumea e satula

Deputatul PSD Botosani, Razvan Rotaru, a declarat, vineri seara, ca victoria de care se bucura Liviu Dragnea dupa sedinta CEx este una de scurta durata si ca pana de sarbatori Dragnea va pica. Nu va ajunge sa traiasca sarbatorile alaturi de Irina, a spus Rotaru. continuă pe Hotnews

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau: Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Fostul vicepremier in cabinetul Tudose, Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau, recunoaste intr-o postare pe Facebook ca este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Deputat PSD Timis: Semnatarii scrisorii nu sunt oameni simpli, ci membri cu greutate

Deputatul PSD Timis, Adrian Pau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca scrisoarea celor trei membri marcanti ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului nu este neaparat o scrisoare anti-Dragnea, ci una care ar.

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

Organizatia de pensionari din PSD il sustine pe Liviu Dragnea

PSD transmite ca membrii Biroului Executiv Central al Organizatiei Pensionarilor Social Democrati si presedintii organizatiilor judetene ale OPSD, cu exceptia a doua judete, isi exprima aprecierea fata de liderul partidului Liviu Dragnea, relateaza News. ro.

Deputat PSD de Botosani: 80 de deputati ai partidului sustin demersul prin care i se cere demisia lui Dragnea. Daca vrea binele partidului, sa faca acel pas in spate

Deputatul PSD de Botosani Razvan Rotaru sustine ca aproximativ 80 de deputati ai partidului sustin demersul celor trei lideri ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea. Rotaru ii cere liderului PSD sa faca un pas inapoi si sa lase loc unei echipe care vrea sa construiasca partidul. Daca vrea binele partidului cu adevarat, sa faca acel pas in spate si sa demonstreze ca e barbat, spune deputatul social-democrat.

Liviu Dragnea, ultimul mesaj inainte de CEx-ul PSD: Ce spune despre posibile decizii de excludere din partid a contestatarilor

Liviu Dragnea a exclus posibilitatea excluderii contestatarilor care ii cer demisia de Comitet Executiv ce are loc vineri. Categoric, nu, a fost raspunsul lui Liviu Dragnea, intrebat fiind daca va cere excludere.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Situatie tensionata in PSD dupa ce trei lideri ai partidului au dat publicitatii o scrisoare in care cer demisia de urgenta a lui Liviu Dragnea atat din fruntea PSD cat si de la conducerea Camerei.

Liviu Dragnea, detalii despre votul din CEx

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca s-a opus excluderii din partid a Gabrielei Firea, asa cum a propus primarul sectorului 5, Daniel Florea. El a adaugat ca opt colegi au votat impotriva.

Liviu Dragnea: Pe mine personal nu ma mai intereseaza ordonanta privind amnistia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, ca, personal, nu este interesat de o ordonanta privind amnistia. Am discutat despre amnistie si gratiere, ca am auzit tot felul de variante .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )