Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dezvaluire-soc facuta de Cristian Tudor Popescu despre Simona Halep: Sper sa nu se fi vazut asta!

Antena3 Antena3,
Dezvaluire-soc facuta de Cristian Tudor Popescu despre Simona Halep: Sper sa nu se fi vazut asta!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria Simonei Halep in turul doi la Australian Open si a dezvaluit un moment controversat din timpul partidei cu Sofia Kenin. S-a ajuns la 4-2. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, reactie spectaculoasa dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria muncita a Simonei Halep in fata Kaiei Kanepi in primul tur la Australian Open. Sa nu ne entuziasmam acum, sa nu ne imbatam cu.

Ultimele vesti despre Simona Halep! Care este starea de sanatate a liderului mondial dupa meciul cu Sofia Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open, dar a anuntat ca are probleme de sanatate dupa acest joc epuizant.

Digi 24 CTP: Sper ca oficialii nu au vazut gestul care a ajutat-o pe Simona Halep sa cstige. Ce risca acum Halep

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria obtinuta cu inima de Simona Halep joi, in meciul cu americanca Sofia Kenin, in turul al doilea de la Australian Open 2019, si a remarcat ca intr-un moment dificil al meciului pentru Simona, la 2-4 in setul decisiv, antrenorul nejucator Florin Segarceanu i-a facut un semn care a ajutat-o sa se orienteze. Sper ca oficialii nu i-au vazut gestul, a spus Cristian Tudor Popescu.

Are o favorita din noul val! Cine este jucatoare de tenis despre care Simona Halep crede ca poate ajunge foarte sus

Simona Halep este favorita numarul 1 a turneului de la Melbourne, dar crede ca o jucatoare din noul val poate furniza surpriza.

Simona Halep, despre meciul cu Venus Williams: Stiu cum joaca, va fi o mare provocare - Situatia conditiei fizice: Simt ca pot juca trei ore n fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita

Simona Halep a discutat si cu site-ul oficial al WTA-ului dupa meciul cu Sofia Kenin, liderul mondial precizand, printre altele, ca asteapta cu mare nerabdare meciul cu Venus Williams: Va fi o mare provocare, stiu cum joaca, a spus Simona. A venit apoi cu completari despre conditia fizica: Simt ca pot juca trei ore in fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita.

Simona Halep, interviu pentru FIFA. Ce spune despre relatia cu Hagi si pe cine prefera intre Messi si Cristiano Ronaldo

Simona Halep a acordat un interviu pentru FIFA. com, intr-unul dintre putinele momente de respiro de la Australian Open. Sportiva din Romania a vorbit, desigur, despre fotbal, sport pe care il.

Simona Halep vorbeste despre pasiunea pentru fotbal

Lidera a ierarhiei in tenisul mondial feminin, Simona Halep si-a gasit timp pentru a acorda un interviu celor de la FIFA. com, in care a vorbit despre pasiunea sa pentru sportul rege.

VIDEO Simona Halep si pasiunea pentru fotbal - Am jucat mult fotbal cnd eram mica. Hagi era eroul meu

Lider mondial in tenisul feminin, Simona Halep a demonstrat de mai multe ori ca se descurca destul de bine si cu mingea de fotbal. Romanca a vorbit, intr-un interviu pentru site-ul FIFA, despre pasiunea sa pentru fotbal si abilitatea de a jongla cu mingea, dar si despre eroul sau din copilarie: Gheorghe Hagi. Am jucat mult fotbal cand eram mica, pe strada, cu verii mei si cu fratele meu. Cred ca sunt norocoasa, abilitatea de a jongla vine natural, a spus Halep.

Gigi Becali, declaratie SURPRINZATOARE despre Simona Halep: imi era mila de ea

Finantatorul FCSB, Gigi Becali a dezvaluit ca s-a rugat pentru Simona Halep si pentru ca ea sa castige. Becali a explicat ca ii era foarte mila de sportiva, fiindca nu reusea sa castige nicio fin.

Simona Halep a spus care este recordul ei la jonglerii cu mingea pe picior si pe cine prefera dintre Messi si Ronaldo

Lider clasamentului mondial in tenisul feminin, Simona Halep, a vorbit cu site-ul www. fifa. com despre pasiunea ei pentru fotbal si a dezvaluit care este recordul personal la tinut mingea pe picior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )