Libnet.ro
UNICEF

09:45

Digi24: Ministrul Monica Anisie si reactia la testele PISA. CTP: A ce miroase asta? Nu miroase a parfum de Viorica?

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Ministrul Monica Anisie si reactia la testele PISA. CTP: A ce miroase asta? Nu miroase a parfum de Viorica?

Ministrul educatiei, Monica Anisie, a provocat multe ridicari din sprancene dupa ce a spus ca nu trebuie sa ne ingrijoreze rezultatele slabe obtinute de elevii romani la testele PISA. continuă pe Hotnews

CTP o pune la zid pe Monica Anisie, ministrul Educatiei, dupa aflarea rezultatelor de la testele PISA

Cristian Tudor Popescu a criticat-o extrem de dur pe Moncia Anisie. Totul s-a petrecut dupa aflarea rezulatelor testelor PISA. Din pacate, in urma testarii a reiesit ca 44% din elevii romani snt analfabeti functionale. Ce mesaj dur i-a adresat gazetarul ministrului Educatiei? CTP o critica foarte dur pe Monica Anisie Cristian Tudor Popescu a criticat-o .

Monica Anisie, dupa dezastrul de la testele PISA: Romania are copii inteligenti si profesori capabili sa ii indrume pe calea cunoasterii

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, se arata optimista, in ciuda dezastrului elevilor romani de la testele PISA, si sustine ca Romania are copii inteligenti si profesori capabili sa ii indrume. Ea crede ca rezultatele arata ca in atara noastra nu s-a.

Monica Anisie, primele masuri dupa rezultatele de la PISA 2018: Voi avea o intanire de lucru, saptamana viitoare, pentru problema analfabetismului functional

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat miercuri ca va avea o prima intalnire cu expertii si actorii din educatie privind problema alfabetizarii functionale la care elevii romani stau foarte prost potrivit rezultatelor PISA 2018. Ministrul a mai spus ca pregateste si noile planuri cadru care vor aborda invatarea integrata care are legatura cu viata de zi cu zi.

Dupa ce a fost penalizata de Iohannis, Monica Anisie revolutioneaza invatamantul in trei pasi

Daca ai crezut ca postarile de pe Facebook cu se simte hotarata se folosesc doar pentru mers la sala, Ministrul Educatiei Monica Anisie iti atesta contrariul. in urma cu cateva ore, Ministrul Educatiei a facut o postare destul de stufoasa pe Facebook prin care anunta proiectul pe care il are in vedere pentru reinventarea sistemului .

EXCLUSIV Coordonatorul lotului olimpic de matematica, despre testele PISA: Sistemul de evaluare trebuie regandit. N-as vrea sa ajungem sa spunem ca facem matematica pentru a sti sa calculam dobanzi Temele de la scoala, evaluate de un olimpic

EXCLUSIV Romania a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testele PISA 2018, la toate cele trei domenii testate: citire, matematica si stiinte. Potrivit rezultatelor PISA 2018, procentul de.

Desfiintarea omului, testele PISA si dezastrul din educatie

Se tot vorbeste despre dezastrul din scolile romanesti. Eu unul cred ca e un dezastru, dar nu din cauza testelor PISA; si sunt de acord cu cei care s-au intrebat daca un elev din tarile care exceleaza la PISA ar face fata sistemului de invatamant romanesc.

The Economist, concluzie dupa rezultatele la testele PISA: Nu exista o solutie magica pentru imbunatatirea Educatiei

Daca ar fi existat un solutia magica pentru imbunatatirea Educatiei, ar fi fost descoperita pana acum, scrie The Economist intr-o analiza dedicata rezultatelor ultimelor teste PISA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )