Libnet.ro
UNICEF

14:15

Monica Anisie, dupa dezastrul de la testele PISA: Romania are copii inteligenti si profesori capabili sa ii indrume pe calea cunoasterii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Monica Anisie, dupa dezastrul de la testele PISA: Romania are copii inteligenti si profesori capabili sa ii indrume pe calea cunoasterii

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, se arata optimista, in ciuda dezastrului elevilor romani de la testele PISA, si sustine ca Romania are copii inteligenti si profesori capabili sa ii indrume. Ea crede ca rezultatele arata ca in atara noastra nu s-a. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Educatiei, despre dezastrul la testele PISA: Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca rezultatele testelor PISA, publicate astazi, nu sunt neaparat un motiv de ingrijorare, explicand ca examinarile internationale pun accent pe aplicarea cunostintelor, iar elevii romani care le-au sustinut au invatat dupa programele vechi.

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor.

Justificarile Ministerului Educatiei pentru dezastrul de la testele PISA. Monica Anisie: Nu e corect sa punem problema cine este vinovat Ministrul propune combaterea analfabetismului functional prin introducerea unei ore de lectura... (VIDEO)

Ministerul Educatiei vine cu explicatii dupa rezultatele dezastruoase inregistrate de elevii romani la testarea PISA 2018. Ministrul Monica Anisie sustine ca unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la.

Monica Anisie nu stie cum arata testele PISA, dar vrea sa rezolve problemele din Educatie: Am fost intrebata ce parere am si habar nu aveam. Eu nu cunosc exact care sunt aceste intrebari (VIDEO)

Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram - a fost una dintre reactiile Ministrului Educatiei, dupa rezultatele dezastruoase obtinute de elevii romani la testele PISA. intr-o conferinta de presa, Monica.

Monica Anisie, primele masuri dupa rezultatele de la PISA 2018: Voi avea o intanire de lucru, saptamana viitoare, pentru problema analfabetismului functional

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat miercuri ca va avea o prima intalnire cu expertii si actorii din educatie privind problema alfabetizarii functionale la care elevii romani stau foarte prost potrivit rezultatelor PISA 2018. Ministrul a mai spus ca pregateste si noile planuri cadru care vor aborda invatarea integrata care are legatura cu viata de zi cu zi.

PISA 2018. Cum au fost testele PISA aplicate in 2018

Romania a obtinut, la testele PISA 2018, cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani. Scorul e mult mai mic decat ultimele doua testari la care a participat Romania, cea din 2012 si din 2015, la.

EXCLUSIV Coordonatorul lotului olimpic de matematica, despre testele PISA: Sistemul de evaluare trebuie regandit. N-as vrea sa ajungem sa spunem ca facem matematica pentru a sti sa calculam dobanzi Temele de la scoala, evaluate de un olimpic

EXCLUSIV Romania a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testele PISA 2018, la toate cele trei domenii testate: citire, matematica si stiinte. Potrivit rezultatelor PISA 2018, procentul de.

Dezastru la testele PISA: cum a ajuns Romania tara analfabetismului functional

Romania a obtinut cele mai proaste rezultate la testele PISA 2018. Procentul de analfabetism functional este in crestere, iar asta inseamna, intre altele, ca reformele din Educatie au fost.

The Economist, concluzie dupa rezultatele la testele PISA: Nu exista o solutie magica pentru imbunatatirea Educatiei

Daca ar fi existat un solutia magica pentru imbunatatirea Educatiei, ar fi fost descoperita pana acum, scrie The Economist intr-o analiza dedicata rezultatelor ultimelor teste PISA.

SONDAJ Elevii romani - rezultate foarte slabe la testele PISA 2018. Ce solutii de urgenta vedeti?

Elevii romani au inregistrat cel mai mic punctaj din 2012 pana acum, la testele PISA 2018. Rezultatele au fost mai slabe, comparativ cu testarile din 2015 si 2012, si la matematica, si la stiinte, si la citire. Testele evalueaza masura in care elevii pot folosi cunostintele dobandite pentru a participa deplin la viata sociala si economica. Ce solutii vedeti pentru imbunatatirea rezultatelor elevilor romani? Participa la sondajul HotNews. ro.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )