Libnet.ro
UNICEF

15:00

The Economist, concluzie dupa rezultatele la testele PISA: Nu exista o solutie magica pentru imbunatatirea Educatiei

Adevărul Adevărul,
The Economist, concluzie dupa rezultatele la testele PISA: Nu exista o solutie magica pentru imbunatatirea Educatiei

Daca ar fi existat un solutia magica pentru imbunatatirea Educatiei, ar fi fost descoperita pana acum, scrie The Economist intr-o analiza dedicata rezultatelor ultimelor teste PISA. continuă pe Adevărul

Dezastru in sistemul de educatie romanesc. Ministrul Educatiei, dupa rezultatele testelor PISA: Simpla lectura a textului nu este suficienta. Asta este de fapt problema

Analiza rezultatelor testelor PISA arata dezastru in sistemul de educatie romanesc. Datele arata ca unul din doi elevi din Romania NU poate face o operatie simpla de matematica, iar 44% dintre copii.

Cum au reactionat politicienii dupa rezultatele testelor Pisa

Mai multi politicieni romani au reactionat dupa ce raportul PISA a aratat ieri ca doar 59% dintre elevii romani pot intelege un text de marime medie si doar 1% au rezultate foarte bune la citire sau stiinte. Una dintre cele mai acide reactii a venit de la Dacian Ciolos, care a spus despre ministrul Educatiei Monica Anisie, ca seninatatea cu care a transmis rezultatele raportului ne da fiori.

Monica Anisie, dupa dezastrul de la testele PISA: Romania are copii inteligenti si profesori capabili sa ii indrume pe calea cunoasterii

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, se arata optimista, in ciuda dezastrului elevilor romani de la testele PISA, si sustine ca Romania are copii inteligenti si profesori capabili sa ii indrume. Ea crede ca rezultatele arata ca in atara noastra nu s-a.

Prima masura pe care o ia ministrul Educatiei, dupa rezultatele slabe de la PISA. Elevii se vor bucura

Reforma in educatie este una imperioasa si necesara, avand in vedere dezastrul existent in Romania din acest punct de vedere. Actualul Ministru al Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie anunta schimbari, dar oare aceste schimbari sunt suficiente? Prima masura pe care o ia ministrul Educatiei, dupa rezultatele slabe de la PISA. De curand au fost date .

PISA 2018. Procent ingrijorator pentru Romania, dupa rezultatele testelor. Cati elevi reusesc sa faca performanta in tara noastra

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut a este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele.

Justificarile Ministerului Educatiei pentru dezastrul de la testele PISA. Monica Anisie: Nu e corect sa punem problema cine este vinovat Ministrul propune combaterea analfabetismului functional prin introducerea unei ore de lectura... (VIDEO)

Ministerul Educatiei vine cu explicatii dupa rezultatele dezastruoase inregistrate de elevii romani la testarea PISA 2018. Ministrul Monica Anisie sustine ca unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la.

Ministrul Educatiei, despre dezastrul la testele PISA: Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca rezultatele testelor PISA, publicate astazi, nu sunt neaparat un motiv de ingrijorare, explicand ca examinarile internationale pun accent pe aplicarea cunostintelor, iar elevii romani care le-au sustinut au invatat dupa programele vechi.

Ministrul Educatiei, despre rezultatele testelor PISA: Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare Nu evalueaza ce stiu elevii, ci cum aplica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, dupa ce Romania a obtinut cele mai slabe rezultate la testele PISA din 2012 pana acum, ca nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare, pentru ca accentul la aceste evaluari internationale nu cade neaparat pe ce stiu elevii, ci pe aplicarea cunostintelor in situatii concrete de viata.

SONDAJ Elevii romani - rezultate foarte slabe la testele PISA 2018. Ce solutii de urgenta vedeti?

Elevii romani au inregistrat cel mai mic punctaj din 2012 pana acum, la testele PISA 2018. Rezultatele au fost mai slabe, comparativ cu testarile din 2015 si 2012, si la matematica, si la stiinte, si la citire. Testele evalueaza masura in care elevii pot folosi cunostintele dobandite pentru a participa deplin la viata sociala si economica. Ce solutii vedeti pentru imbunatatirea rezultatelor elevilor romani? Participa la sondajul HotNews. ro.

EXCLUSIV Coordonatorul lotului olimpic de matematica, despre testele PISA: Sistemul de evaluare trebuie regandit. N-as vrea sa ajungem sa spunem ca facem matematica pentru a sti sa calculam dobanzi Temele de la scoala, evaluate de un olimpic

EXCLUSIV Romania a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testele PISA 2018, la toate cele trei domenii testate: citire, matematica si stiinte. Potrivit rezultatelor PISA 2018, procentul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )