Libnet.ro
UNICEF

19:45

Din pacate, S-A CONFIRMAT TOTUL! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! Vestea SOC a venit in urma cu PUTIN TIMP

B1 B1,
Din pacate, S-A CONFIRMAT TOTUL! Este vorba despre FLORIN PIERSIC! Vestea SOC a venit in urma cu PUTIN TIMP

Indragitul actor, Florin Piersic, a ajuns de nerecunoscut! La cei 83 de ani, Margelatul nu se mai poate deplasa singur, conform Cancan. continuă pe B1

Vesti extraordinare pentru cei care locuiesc la bloc. Este vorba despre cheltuielile pentru intretinere

Locatarii din Oradea isi vor putea plati online cheltuielile de intretinere la blocurile din cartiere. O aplicatie gratuita le vine in sprijin si ii va scapa de drumurile pana la sediile asociatiilor.

Meghan Markle, ANUNT FINAL: Este vorba despre cancer! Milioane de fani se ROAGA pentru ea

Familia regala a Marii Britanii e destrimata de intrigi!Potrivit presei din strainatate, Meghan Markle ar avea zilele numarate la Palatul Kensington, atat Regina Elisabeta, cat si apropiatii ei dorind.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite persoane din showbizul romanesc, a trecut plin clipe grele! Zana Surprizelor a vorbit in premiera despre interventia chirurgicala delicata pe care a trebuit sa o.

inca un parlamentar pleaca din PSD: Cine a facut anuntul oficial (FOTO)

Inca un parlamentar paraseste PSD. Este vorba despre deputatul Alexandru-Ioan Andrei care nu va mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor.

Operatiune ampla a salvamontistilor din Sinaia. Doi turisti s-au aventurat pe un traseu inchis iarna si au ramas blocati pe o zona cu gheata

Operatiune ampla a salvamontistilor din Sinaia. Doi turisti care s-au aventurat pe un traseu inchis iarna au ramas blocati pe o zona cu gheata. Este vorba despre un barbat si o femeie care s-au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )