Libnet.ro
UNICEF

13:00

DOCUMENT Mecanismul de transfer al marilor arsi la spitale din strainatate, publicat in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Mecanismul de transfer al marilor arsi la spitale din strainatate, publicat in Monitorul Oficial

Mecanismul de transfer la spitale din strainatate al pacientilor cu arsuri grave mari arsi) care nu pot fi tratati in tara, aprobat ieri de Ministerul Sanatatii, dupa ani intregi de ezitari, a fost publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Marii arsi care nu pot fi tratati in tara vor fi transferati la spitale din strainatate. Mecanismul de transfer, aprobat de Ministerul Sanatatii dupa ani intregi de ezitari

Mecanismul de transfer la spitale din strainatate al pacientilor cu arsuri grave mari arsi) care nu pot fi tratati in tara a fost aprobat de Ministerul Sanatatii dupa ani intregi de ezitari. Mecanismul de transfer a fost elaborat de medici si de supravietuitori ai incendiului din clubul Colectiv. La elaborarea lui s-a inceput sa se lucreze acum mai bine de 2 ani, in timpul mandatului de ministru al Sanatatii al Sorinei Pintea, iar actul normativ era aproape finalizat la momentul plecarii acesteia de la conducerea institutiei. in Romania se inregistreaza anual intre 600 si 800 de cazuri de mari arsi, cele mai multe din Europa, dar tara noastra nu are niciun centru performant specializat in tratarea marilor arsi.

DNA: 12 persoane, retinute pentru contracte de achizitii frauduloase la spitale din judetele Harghita si Brasov

DNA a anuntat, vineri, ca 12 persoane au fost retinute, in dosarul care vizeaza presupusa atribuire frauduloasa a unor contracte de achizitie publica la spitale din judetele Brasov si Harghita. Printre retinuti sunt managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, managerul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, un ofiter de politie, mai multi functionari din spitale, dar si consilieri judeteni si locali, potrivit News.

Alegeri parlamentare 2020: Call center pentru romanii din strainatate Primul scrutin parlamentar la care diaspora are doua zile de vot Ghidul alegatorului din strainatate

Romanii din strainatate pot obtine informatii despre alegerile parlamentare la o linie telefonica disponibila 24 din 24 de ore, pana in 7 decembrie. Este prima data cand alegerile parlamentare in strainatate se vor derula pe parcursul a doua zile - sambata si duminica. Linia telefonica 004 021 431 2065, cu tarif normal, este disponibila de joi si pana in 7 decembrie la ora 20. 00, ora Romaniei.

Ancheta DNA in spitale din Brasov si Harghita pentru achizitia de echipamente medicale supraevaluate

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ancheteaza persoane din conducerea unor spitale din Bras.

DNA: Sefii unor spitale din Brasov si Harghita ar fi primit pana la 89.000 de euro mita pentru atribuirea unor contracte de achizitie de echipamente si produse medicale supraevaluate

Mai multe persoane de la conducerea unor spitale din Brasov si Harghita sunt cercetate de procurorii DNA pentru fapte de coruptie intr-un dosar privind atribuirea frauduloasa a unor contracte pentru achizitia de ec.

DNA Sefi de spitale din Brasov si Harghita - mita de pana la 89.000 de euro pentru atribuirea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judetele Brasov si Harghita ar fi primit mita de pana la 89. 000 de euro pentru atribuirea frauduloasa a unor contracte pentru achizitia de echipamente si produse medicale supraevaluate, a informat, astazi, DNA.

Monica Anisie a semnat un acord de colaborare intre MEC si Liga Studentilor Romani din Strainatate, pentru promovarea imaginii Romaniei

Miercuri, ministerul Educatiei, Monica Anisie a semnat cu acord cu presedintele Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), Robert Stredie. Principalul obiectiv al acordului de colaborare este reprezentat de.

MAE: Harta interactiva a sectiilor de votare din strainatate si un call center pentru alegatorii romani din afara tarii

Ministerul Afacerilor Externe a lansat harta interactiva a sectiilor de votare in strainatate. De asemenea, va fi siun call center pentru alegatorii romani din strainatatepentru alegerile.

MAE: Harta interactiva a sectiilor de votare din strainatate si un call center pentru alegatorii romani din afara tarii

Ministerul Afacerilor Externe a lansat harta interactiva a sectiilor de votare in strainatate. De asemenea, va fi siun call center pentru alegatorii romani din strainatatepentru alegerile.

14.572 de plicuri cu buletinele de vot ale romanilor din strainatate au fost inregistrate pana la ora 14.30, anunta Autoritatea Electorala Permanenta

Pana joi, ora 14. 30 a fost inregistrata primirea a 14. 572 de plicuri exterioare, ce contin buletinele de vot ale cetatenilor romani din diaspora, dupa cum informeaza Autoritatea Electorala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )