Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru copii au murit, dupa ce un incendiu a cuprins o locuinta din Timisoara. Parintii acestora nu erau acasa

Adevărul Adevărul,
Patru copii au murit, dupa ce un incendiu a cuprins o locuinta din Timisoara. Parintii acestora nu erau acasa

Patru copii, cu varste intre patru luni si sase ani, au murit dupa ce un incendiu a cuprins, miercuri seara, o locuinta din Timisoara. Cel de-al cincilea copil al familiei, in varsta de 14 ani, a ajuns la spital, fiind intoxicat cu fum. continuă pe Adevărul

Tragedie la Timisoara. Patru copii, morti in casa cuprinsa de flacari

Tragedie la Timisoara. Patru copii, cu varste intre patru luni si sase ani, au murit dupa ce un incendiu puternic a cuprins camera in care dormeau.

VIDEO Tragedie in Timisoara: Patru copii au ars azi-noapte de vii, cel mai mic dintre ei avea doar cateva luni. Parintii nu erau acasa

Patru copii au murit la Timisoara arsi de vii, in noaptea de miercuri spre joi, in urma unui incendiu izbucnit in locuinta lor. Parintii nu erau acasa, iar din casa a reusit sa iasa doar fratele lor, un adolescent de 14 ani, transmite Mediafax.

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

Doamne ce tragedie! A murit dupa ce a cazut de pe o stanca! Trupul a fost gasit dupa patru ore

Tragedie in Australia! O femeie din Marea Britanie a murit cazand de pe o stanca in Sydney. Madalyn Davis, 21 de ani, a fost ranit mortal duminica.

Accident cumplit in Harghita: O femeie a murit dupa ce bustenii dintr-un camion au cazut peste masina in care se afla

O femeie a murit, marti seara, si doi copii au fost raniti usor dupa ce bustenii dintr-o remorca s-au rasturnat peste autoturismul in care se aflau si care era stationat intr-o parcare din localitatea Lunca de Sus, pe DN 12A.

O femeie din Fetesti a murit dupa ce a nascut singura acasa. Baiatul ei de 7 ani a sunat la 112: Alo, mami a murit

Trei copii din Fetesti au ramas in voia sortii dupa ce mama lor a decedat la scurt timp dupa ce a nascut acasa. Nu se stie din ce motive femeia, in varsta de 40 de ani, care isi crestea singura cei doi baieti de 7 si 3 ani, a ales sa nasca singura si nu a apelat la ajutor medical.

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

Imagini socante in Alexandria. O fata de 14 ani a fost data afara dezbracata, in strada, dupa ce a furat din magazin

O tanara a fost prinsa furand dintr-un magazin de haine din orasul Alexandria, judetul Teleorman. Aceasta a fost dezbracata, iar apoi data afara in strada de angajatele magazinului, anunta observator. tv. Imagini socante in Alexandria! Tanara nu se afla in magazinul din Alexandria singura, ci era insotita de o prietena. Nu a durat mult timp pana .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )