Libnet.ro
UNICEF

07:30

Doliu in lumea filmului! A MURIT dupa o lupta de 5 ani cu o boala crancena (FOTO)

B1 B1,
Doliu in lumea filmului! A MURIT dupa o lupta de 5 ani cu o boala crancena (FOTO)

Doliu la Hollywood! Una dintre cele mai cunsocute scenariste si regizoare a murit dupa o lupta de ani de zile cu o boala crancena. Audrey Wells, cea care a dat voce femeilor in filme precum Under Sun Tuscan . continuă pe B1

Doliu in lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viata

Actorul celebru pentru rolul sau din serialul de succes Walking Dead, Scott Wilson, a murit sambata la varsta de 76 de ani. Potrivit site-ului TMZ, Wilson a murit din cauza complicatiilor cauzate de.

S-a intamplat chiar in ziua referendumului: Un motociclist A MURIT dupa ce a fost lovit cu masina de un PREOT. Ce spune Episcopia

Tragedie pe DN 41. Un motociclist de 26 de ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un preot de 64 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere, in localitatea Baneasa din judetul.

Marius Dragomir s-a casatorit dupa 17 ani de relatie! De ce a asteptat atat sa faca nunta (VIDEO)

Dupa 17 ani de relatie, cantaretul Marius Dragomir si partenera sa, Nicoleta si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Artistul si tanara de profesie hairstylist au ales ca data pentru cununia religioasa.

Un copil de opt ani a murit, dupa ce a cazut in toaleta din curtea casei

Un copil de opt ani dintr-un sat din Republica Moldova a avut un sfarsit tragic. Micutul s-a inecat in toaleta din curtea casei. Incidentul a avut loc miercuri dupa-amiaza, atunci cand copilul.

Vesti cumplite pentru MIRABELA DAUER: A murit dupa o lunga suferinta! Fanii sunt in lacrimi!

Mirabela Dauer a primit o veste cumplita in urma cu o saptamana. Actrita Oltita Chirila a murit la varsta de 51 de ani. Celebra cantareata a fost una dintre primele vedete care au reactionat imediat.

Accident teribil in Constanta. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de un autoturism. Victima era culcata pe trecerea de pietoni

Un sofer de 24 de ani a accidentat mortal un pieton de aproximativ 40 de ani, intins pe carosabil, duminica dimineata, pe DN 38, informeaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

Un motociclist a murit, dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un preot

Un motociclist in varsta de 26 de ani a decedat lovit de un autoturism condus de un sofer in varsta de 64 de ani, preot, care nu a acordat prioritate de trecere, pe DN 41, in localitatea Baneasa din judetul.

CUMPLIT! Un copil de doar 8 anisori A MURIT dupa ce a cazut in TOALETA din curtea casei

Tragedie in Republica Moldova. Un copil de opt ani din satul Sangereii Noi, raionul Sangerei, a avut parte de o moarte cumplita. Baiatul s-a inecat in toaleta din curtea casei sale, anunta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )