Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romanilor nu le este teama ca vor fi inlocuiti cu roboti: Opt din zece angajati cred ca jobul lor e valoros

Adevărul Adevărul,
Romanilor nu le este teama ca vor fi inlocuiti cu roboti: Opt din zece angajati cred ca jobul lor e valoros

Desi companiile devin tot mai tehnologizate si apeleaza din ce in ce mai mult la roboti care inlocuiesc munca oamenilor, opt din zece angajati romani cred ca jobul lor produce valoare pentru clienti, arata un sondaj efectuat de UP! Your Service. continuă pe Adevărul

Opt din zece angajati romani cred ca jobul lor e valoros

Desi companiile devin tot mai tehnologizate si apeleaza din ce in ce mai mult la roboti care inlocuiesc munca oamenilor, opt din zece angajati romani cred ca jobul lor produce valoare pentru clienti, arata un sondaj efectuat de UP! Your Service.

Romanii nu se tem ca robotii le vor lua joburile: 8 din 10 angajati cred ca munca lor e valoroasa

Desi companiile devin tot mai tehnologizate si apeleaza din ce in ce mai mult la roboti care inlocuiesc munca oamenilor, opt din zece angajati romani cred ca jobul lor produce valoare pentru clienti, arata un un sondaj realizat de o firma de consultanta.

VIORICA DANCILA: Nu imi este teama ca voi fi schimbata

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Bacau, ca nu se teme ca va fi schimbata din functie, totodata punctand ca este normal ca partidul sa monitorizeze activitatea guvernamentala.

Dancila, dupa ce Dragnea a amenintat-o cu o analiza a activitatii dupa alegeri: 'Nu imi este teama'

Premierul Viorica Dancila a spus miercuri, la Bacau, ca nu se teme ca va fi schimbata din functie, declaratia venind dupa ce, marti, Liviu Dragnea a amenintat-o voalat pe cu o eventuala evaluare dupa alegerile europarlamentare.

Viorica Dancila, mesaj catre protestatari: Nu aveti nimic concret. Nu ne este teama!

Premierul Viorica Dancila are un mesaj clar pentru protestatarii care au contestatat-o in turneul din aceste zile prin tara. M-am dus in mijlocul lor si nu au ceva concret. Este modul lor de a intelege ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )