Libnet.ro
UNICEF

08:00

Impozitarea salariilor mici din Romania e a doua ca marime dintr-un grup de 30 de state(studiu)

Hotnews Hotnews,
 Impozitarea salariilor mici din Romania e a doua ca marime dintr-un grup de 30 de state(studiu)

Cu o cota de impozit pe venit de 10%, o contributie de 25% la securitatea sociala si 10% la contributia la sanatate, rata de impozitare a salariilor inregistreaza o cota efectiva ridicata, respectiv 41,5% . Acest lucru plaseaza Romania pe locul 15 din 30 de tari, se arata in concluziile unui studiu facut de compania de consultanta UHY. Cercetarea a luat in calcul angajatii cu venituri anuale mici 25. 000 de dolari), medii 250. 000 de dolari) si mari 1,5 mil. dolari). Calculele sunt facute pe un singur contribuabil, necasatorit, fara copii. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii anunta ca va reorganiza activitatea de transplant din Romania cu fonduri europene

Ministerul Sanatatii anunta ca activitatea de transplant din Romania va fi reorganizata cu fonduri europene. Ministerul Sanatatii ar urma sa utilizeze peste 15,6 milioane de euro pentru dezvoltarea Registrului National de Transplant, actualizarea ghidurilor si protocoalelor din domeniu, dar si sistematizarea si simplificarea legislatiei din transplant. EXCLUSIV Transplantul din Romania, controlat in ultimii 10 ani de un singur om. Victor Zota a gestionat toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, dintr-o functie infiintata ilegal.

Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Virgil Magureanu confirma implicarea SRI

Mult-asteptatele alegeri prezidentiale din Romania nu mai au mult si incep, darcine decide rezultatul final? Virgil Magureanu a confirmat, intr-un interviu, implicarea SRI. Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Se spune ca serviciile secrete pot influenta alegerile in marja de eroare a sondajelor de opinie. intr-un interviu pentru Radio Romania Libera, Virgil Magureanu, .

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

E LEGE: Amenzi de 3.000 de lei! Schimbare majora pentru angajatii din Romania

Schimbare majora pentru angajatii din Romania. De acum inainte, companiile la care lucreaza vor fi obligate prin lege sa-i plateasca pentru orele suplimentare. in caz contrar, amenzile sunt uriase.

EXCLUSIV Transplantul din Romania, controlat in ultimii 10 ani de un singur om. Victor Zota a gestionat toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, dintr-o functie infiintata ilegal

Coordonarea activitatii de transplant nu a fost facuta, cel putin din anul 2009, de Agentia Nationala de Transplant, conform prevederilor legale, ci de catre un coordonator national de transplant prin Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, arata raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii la Agentia Nationala de Transplant, document obtinut de HotNews. ro. Victor Zota este omul care a coordonat in ultimii 10 ani activitatea de transplant din Romania si a controlat in exclusivitate toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, informatii care nu se regasesc si la Agentia de Transplant. Zota a facut acest lucru din calitate de coordonator national de transplant, o functie creata fara a avea vreo prevedere legala.

Gica Hagi anunta ca nu va mai transfera jucatori la echipele din Romania

Gheorghe Hagi, a declarat, luni seara ca nu va mai transfera jucatori la echipe din Romania, ci doar in strainatate. A fost cel mai frumos meci al campionatului. Ma bucur ca ne-am ridicat la nivelul.

Piata auto din Romania, crestere relativ solida dupa 8 luni

Piata auto din Romania a consemnat o crestere relativ solida dupa primele opt luni din acest an, de .

Locuintele in proprietate, detinute de 96% dintre familiile din Romania

Circa 96% dintre familiile din Romania ocupau, in 2018, locuinta in calitate de proprietar, iar pond.

INS: Circa 96 % dintre familiile din Romania au locuintele in proprietate

Circa 96% dintre familiile din Romania ocupau, in 2018, locuinta in calitate de proprietar, iar pond.

Politician din Romania, implicat intr-un grav accident. Doua masini au luat foc

Un consilier local din municipiul Buzau este grav ranit dupa ce masina pe care o conducea a fost implicata intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc dupa ce un tanar sofer a pierdut controlul volanului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )