Libnet.ro
UNICEF

21:45

EXCLUSIV Transplantul din Romania, controlat in ultimii 10 ani de un singur om. Victor Zota a gestionat toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, dintr-o functie infiintata ilegal

Hotnews Hotnews,
 EXCLUSIV Transplantul din Romania, controlat in ultimii 10 ani de un singur om. Victor Zota a gestionat toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, dintr-o functie infiintata ilegal

Coordonarea activitatii de transplant nu a fost facuta, cel putin din anul 2009, de Agentia Nationala de Transplant, conform prevederilor legale, ci de catre un coordonator national de transplant prin Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, arata raportul Corpului de Control al Ministerului Sanatatii la Agentia Nationala de Transplant, document obtinut de HotNews. ro. Victor Zota este omul care a coordonat in ultimii 10 ani activitatea de transplant din Romania si a controlat in exclusivitate toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, informatii care nu se regasesc si la Agentia de Transplant. Zota a facut acest lucru din calitate de coordonator national de transplant, o functie creata fara a avea vreo prevedere legala. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii anunta ca va reorganiza activitatea de transplant din Romania cu fonduri europene

Ministerul Sanatatii anunta ca activitatea de transplant din Romania va fi reorganizata cu fonduri europene. Ministerul Sanatatii ar urma sa utilizeze peste 15,6 milioane de euro pentru dezvoltarea Registrului National de Transplant, actualizarea ghidurilor si protocoalelor din domeniu, dar si sistematizarea si simplificarea legislatiei din transplant. EXCLUSIV Transplantul din Romania, controlat in ultimii 10 ani de un singur om. Victor Zota a gestionat toate informatiile si activitatile privind traseul organelor de la donatori la primitori, dintr-o functie infiintata ilegal.

Procurorul general, Bogdan Licu: Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara, inregistrate in ultimii 10 ani (VIDEO)

Procurorul general, Bogdan Licu, a anuntat, marti, ca Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de.

S-A TERMINAT! Dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat! A vrut sa se afle de la ea

Petre Roman si Silvia Chifiriuc formeaza un cuplu de 10 ani. impreuna au un baietel, pe nume Petru! La aniversarea celor 10 ani de casnicie, Silvia a tinut sa faca un anunt! IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN.

SEMNAL DE ALARMA Scoala si drogurile, consumatori de la varsta de 10 ani

Ignorata multa vreme, problema prezentei drogurilor in scoli a devenit una majora. Strategiile de pana acum nu au dat roade, varsta consumatorilor a tot scazut, se vorbeste de copii de 10 ani, iar specialistii admit ca fara ajutorul familiilor statul nu poate face mare lucru in aceasta chestiune.

Pussycat Dolls se reunesc dupa 10 ani. Nicole Scherzinger, contract de milioane de dolari pentru a reveni in grupul care a facut-o celebra VIDEO

Trupa Pussycat Dolls se reuneste dupa 10 ani. Nicole Scherzinger 41 de ani) a semnat deja un contract de milioane de dolari pentru a reveni in grupul care a facut-o celebra in anii 2000.

RCA si CASCO, motorul pietei de asigurari din Romania

Chiar daca firmele din domeniu fac eforturi considerabile sa penetreze si alte domenii, asigurarile .

Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Virgil Magureanu confirma implicarea SRI

Mult-asteptatele alegeri prezidentiale din Romania nu mai au mult si incep, darcine decide rezultatul final? Virgil Magureanu a confirmat, intr-un interviu, implicarea SRI. Cine decide rezultatul final la alegerile din Romania? Se spune ca serviciile secrete pot influenta alegerile in marja de eroare a sondajelor de opinie. intr-un interviu pentru Radio Romania Libera, Virgil Magureanu, .

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

E LEGE: Amenzi de 3.000 de lei! Schimbare majora pentru angajatii din Romania

Schimbare majora pentru angajatii din Romania. De acum inainte, companiile la care lucreaza vor fi obligate prin lege sa-i plateasca pentru orele suplimentare. in caz contrar, amenzile sunt uriase.

Gica Hagi anunta ca nu va mai transfera jucatori la echipele din Romania

Gheorghe Hagi, a declarat, luni seara ca nu va mai transfera jucatori la echipe din Romania, ci doar in strainatate. A fost cel mai frumos meci al campionatului. Ma bucur ca ne-am ridicat la nivelul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )