Libnet.ro
UNICEF

06:30

Renault anunta pierderi de opt miliarde de euro pentru 2020

Adevărul Adevărul,
Renault anunta pierderi de opt miliarde de euro pentru 2020

Constructorul auto francez Renault SA a raportat, vineri, pierderi record de opt milliarde de euro in anul marcat de criza coronavirusului, 2020, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Renault a inregistrat pierderi record in 2020 si se asteapta la un 2021 dificil

Constructorul auto francez Renault SA a raportat vineri pierderi record de opt miliarde de euro intr-un an 2020 marcat de criza coronavirusului, informeaza AFP si Bloomberg, potrivit Agerpres.

4 miliarde euro - prefinantare accesibila dupa aprobarea de catre guvern a PNRR

Autoritatile de la Bucuresti vor primi 4 miliarde euro, reprezentand prefinantare prin Mecanismul de Redresare si Rezilienta, a declarat, ieri, deputatul european Siegfried Muresan PNLPPE) in cadrul videoconferintei de presa organizata de Biroul Parlamentului European in Romania.

Nou fond de 200 milioane Euro pentru startup-uri IT est-europene, cu implicarea unui investitor roman

Earlybird Digital East Fund, in care este implicat si un investitor roman, a lansat un fond succesor de 200 de milioane de euro pentru finantarea startup-urilor IT din Europa Centrala si de Est, potrivit unui anunt postat joi pe LinkedIn.

Renault a inregistrat pierderi de 8 miliarde de euro in 2020

Constructorul auto francez Renault SA a raportat vineri pierderi record de opt milliarde de euro intr-un an 2020 marcat de criza coronavirusului.

ANALIZA BUCHAREST REAL ESTATE CLUB: Peste 3.5 miliarde euro investitii active in marile proiecte imobiliare din Bucuresti

Bucurestiul atrage investitii de peste 3. 5 miliarde EUR in proiecte de anvergura, cu livrare intre 2020 - 2023, conform celei mai recente analize de piata realizate de BUCHAREST REAL ESTATE CLUB - THE NEW FACE OF BUCHAREST, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Klaus Iohannis: Avem la dispozitie peste 30 de miliarde de euro pentru a pune la punct lucrurile la noi in tara si pentru iesi cu bine din pandemie si din criza economica. Pana in aprilie vom avea un Plan national coerent (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat miercuri ca pana in aprilie vom avea un PlanNational de Redresare si Rezilienta coerent, iar acesta va fi trimis Comisiei Europene si va fi implementat.

Ministrul Educatiei anunta amanarea noilor planuri-cadru pentru liceu: Alegem raul cel mai mic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat joi ca noile planuri-cadru pentru liceu - numarul de ore alocat fiecarei discipline la fiecare clasa - aflate in dezbatere publica din 5 ianuarie vor fi amanate, acesta fiind raul cel mai mic, intrucat exista foarte multe propuneri de modificare a acestora, iar noile manuale pentru clasa a noua nu ar fi gata mai devreme de luna decembrie.

Teslounge Bucharest anunta inaugurarea primului showroom independent pentru masini Tesla din Romania

Teslounge Bucharest anunta deschiderea primul showroom independent din Romania dedicat masinilor Tesla. Are o suprafata de peste 250 de metri patrati si este cel mai mare din Sud-Estul Europei. Mai mult, din luna martie, modelul Tesla Y va fi disponibil in premiera in Romania.

Google ofera 20,5 milioane de euro pentru finantarea IMM-urilor din Uniunea Europeana

Firmele mici si mijlocii IMM) din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, vor putea obtine noi finantari printr-un mecanism UE sustinut de gigantul IT Google cu 20,5 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )