Libnet.ro
UNICEF

06:15

Black Sea OilGas va incepe productia de gaze din Marea Neagra in prima jumatate a anului 2021

Adevărul Adevărul,
Black Sea OilGas va incepe productia de gaze din Marea Neagra in prima jumatate a anului 2021

Black Sea OilGas si-a reiterat intentia de a fi prima companie petroliera care incepe productia de gaze in Marea Neagra, in prima parte a anului 2021, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a Ministerului Energiei, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

PREDOIU: Brexit nu afecteaza extradarile din Marea Britanie

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sustine ca Brexitul nu afecteaza extradarile din Marea Britanie si ca raman in vigoare celelalte prevederi ale tratatelor de cooperare judiciara.

Klaus Iohannis, anunt despre Brexit. Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie chiar de maine

Presedintele Romaniei a facut declaratii despre iesirea Regatului din Uniunea Europeana. Ce se va intampla, incepand de maine, cu romanii care sunt stabiliti in Marea Britanie? Momentul istoric nu este deloc in conformitate cu viziunea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, despre Brexit. Ce se va intampla cu romanii din Regat? Klaus Iohannis a afirmat, in .

Ministrul Economiei: Daca in aceasta sesiune parlamentara legea va fi aprobata, putem discuta despre scoaterea gazelor din Marea Neagra la nivelul anului 2022

Exploatarea gazelor descoperite in Marea Neagra ar putea incepe in 2 ani daca va exista un consens parlamentar in aceasta sesiune pentru ca legea offshore sa fie modificata, da asigurari ministrul Economiei s.

Transgaz a semnat memorandumul de intelegere privind dezvoltarea retelelor de gaze din estul Europei

Transgaz a semnat, pe 28 ianuarie, Memorandumul de intelegere privind Parteneriatul pentru Dezvoltarea Retelelor de Gaze Naturale din Estul Europei EE-NGP), potrivit unui comunicat al companiei, remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti.

VIDEO Ambasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati

Nici romanii stabiliti in Marea Britanie nici cei care vor sa plece in Regatul Unit, dupa Brexit, nu au motive de ingrijorare, cel putin pana la 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie, spune ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache. Potrivit acestuia, toti cei care vor sa traiasca, sa munceasca, sa studieze in Marea Britanie vor putea veni fara niciun fel de impedimente pana la 31 decembrie 2020, sub conditia de a se inregistra pentru statutul de pre-rezident sau rezident, pana la 30 iunie 2021.

Cum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXIT

Epopeea Brexit s-a incheiat, dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. in urma sa raman destule semne de intrebare, multa confuzie si incertitudine cu privire la directia in care o va lua Uniunea Europeana. Dar in spatele Brexit-ului raman si aproape jumatate de milion de cetateni romani. Am vorbit cu cativa dintre ei, sa vad ce parere au despre parasirea UE de catre Marea Britanie si daca ii va afecta personal.

Ziua Brexit-ului. Cum vad romanii din Marea Britanie ruperea de Uniunea Europeana

De cum pasesti pe uriasul santier din Wembley, auzi limba romana. Sute de muncitori din tara noastra lucreaza aici. Fiecare isi construieste un viitor si impreuna construiesc - la propriu - viitorul Londrei. Un ansamblu cu mii de apartamente si birouri, ridicat la doi pasi de faimosul stadion.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3042 seconds )