Libnet.ro
UNICEF

14:15

PREDOIU: Brexit nu afecteaza extradarile din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREDOIU: Brexit nu afecteaza extradarile din Marea Britanie

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sustine ca Brexitul nu afecteaza extradarile din Marea Britanie si ca raman in vigoare celelalte prevederi ale tratatelor de cooperare judiciara. continuă pe Ziarul Bursa

Predoiu sustine ca Brexit nu afecteaza extradarile din Marea Britanie Ce spune ministrul Justitiei despre aducerea in tara a Alinei Bica

Catalin Predoiu a declarat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu afecteaza extradarile din aceasta tara. Ministrul Justitiei a fost intrebat pe marginea acestui subiect in contextul in.

Klaus Iohannis, anunt despre Brexit. Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie chiar de maine

Presedintele Romaniei a facut declaratii despre iesirea Regatului din Uniunea Europeana. Ce se va intampla, incepand de maine, cu romanii care sunt stabiliti in Marea Britanie? Momentul istoric nu este deloc in conformitate cu viziunea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, despre Brexit. Ce se va intampla cu romanii din Regat? Klaus Iohannis a afirmat, in .

Cum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXIT

Epopeea Brexit s-a incheiat, dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. in urma sa raman destule semne de intrebare, multa confuzie si incertitudine cu privire la directia in care o va lua Uniunea Europeana. Dar in spatele Brexit-ului raman si aproape jumatate de milion de cetateni romani. Am vorbit cu cativa dintre ei, sa vad ce parere au despre parasirea UE de catre Marea Britanie si daca ii va afecta personal.

VIDEO Ambasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati

Nici romanii stabiliti in Marea Britanie nici cei care vor sa plece in Regatul Unit, dupa Brexit, nu au motive de ingrijorare, cel putin pana la 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie, spune ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache. Potrivit acestuia, toti cei care vor sa traiasca, sa munceasca, sa studieze in Marea Britanie vor putea veni fara niciun fel de impedimente pana la 31 decembrie 2020, sub conditia de a se inregistra pentru statutul de pre-rezident sau rezident, pana la 30 iunie 2021.

Ziua Brexit-ului. Cum vad romanii din Marea Britanie ruperea de Uniunea Europeana

De cum pasesti pe uriasul santier din Wembley, auzi limba romana. Sute de muncitori din tara noastra lucreaza aici. Fiecare isi construieste un viitor si impreuna construiesc - la propriu - viitorul Londrei. Un ansamblu cu mii de apartamente si birouri, ridicat la doi pasi de faimosul stadion.

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe: Romanii din Marea Britanie n-au de ce sa se teama

In exclusivitate pentru Romania libera, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a prezentat .

O sculptura din secolul al XV-lea, considerata pierduta, descoperita pe un dulap dintr-o casa de patrimoniu din Marea Britanie

Un bust rar din secolul al XV-lea, considerat pierdut, a fost descoperit pe un dulap dintr-o casa administrata de National Trust, fundatia care se ocupa cu protectia patrimoniului cultural britanic, informeaza Press Association, citata de Agerpres.

BREXIT. Marea Britanie a iesit oficial din UE. Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea munci in Regatul Unit

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat vineri ca romanii din Marea Britanie nu trebuie sa aiba niciun fel de ingrijorare in cazul Brexitului, pentru ca drepturile acestora nu se schimba.

VIDEO OFICIAL Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana Epopeea Brexit se sfarseste si odata cu ea povestea unei colaborari de 47 de ani Ce urmeaza in relatia Regat-UE

Epopeea Brexit s-a incheiat dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. Cand Big Ben a batut ora locala 23:00 1 noaptea ora Romaniei), Marea Britanie a parasit oficial Uniunea Europeana. Odata cu acest pas incepe o perioada de tranzitie post-Brexit care se va incheia la 31 decembrie 2020. in acest interval, Regatul Unit va continua sa aplice regulile blocului comunitar, fara sa participe la procesul decizional al UE, iar executivul britanic si Uniunea Europeana vor incepe un proces de negociere dedicat relatiei lor viitoare. Irlanda de Nord va continua sa aiba statut special si dupa perioada de tranzitie, ramanand in uniunea vamala UE pana cand va fi stabilit un alt statut. FOTO VIDEO Brexit Day : Britanicii asteapta despartirea de la miezul noptii, unii tristi, altii veseli, sub privirea severa a lui Winston ChurchillCum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXITReactii ale politicienilor si ale unor figuri publice la retragerea Marii Britanii din Uniunea EuropeanaAmbasadorul Romaniei la Londra: Romanii din Marea Britanie nu au motive de ingrijorare, cel putin pana in decembrie 2020 Ce trebuie sa faca cei care se simt discriminati.

Cum afecteaza Brexitul calatoriile in Marea Britanie

Pentru urmatoarele 11 luni, Marea Britanie va continua sa urmeze reglementarile UE, asadar nu se va produce nicio schimbare privind modalitatea de a calatori spre si dinspre aceasta tara in perioada mentionata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )