Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXIT

Hotnews Hotnews,
 Cum isi vad mai multi tineri romani din Marea Britanie viata dupa BREXIT

Epopeea Brexit s-a incheiat, dupa trei ani si jumatate de la referendumul istoric din 2016. in urma sa raman destule semne de intrebare, multa confuzie si incertitudine cu privire la directia in care o va lua Uniunea Europeana. Dar in spatele Brexit-ului raman si aproape jumatate de milion de cetateni romani. Am vorbit cu cativa dintre ei, sa vad ce parere au despre parasirea UE de catre Marea Britanie si daca ii va afecta personal. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a semnat decretele: Mai multi magistrati, eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de eliberare din functie a cinci magistrati, ca urmare a pensionarii, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

Masuri unice pe Aeroportul Otopeni. Ce se intamplat la sosirea a 25 de romani din China

Virusul, care a imbolnavit mai mult de 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Masuri unice pe Aeroportul Otopeni Imediat dupa declansarea crizei, Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni .

Masuri unice pe Aeroportul Otopeni. Ce se intampla la sosirea a 25 de romani din China

Virusul, care a imbolnavit mai mult de 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Masuri unice pe Aeroportul Otopeni Imediat dupa declansarea crizei, Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni .

Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni sa isi antrenez mintea pentru a reusi in viata, vine la Bucuresti pentru a sustine, in mod exceptional, un seminar gratuit. Tosin este renumit si pentru faptul ca reuseste sa ajute oamenii sa isi infranga fricile, acestia ajungand demonstrativ chiar sa sparga cu mana placi de lemn, ori sa mearga desculti pe sticla sau pe jar.

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Florin Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei, apartinand unui fost comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

Topul competentelor pentru 2030: Cum isi pregatesc CV-ul cei din tanara generatie

Din ce in ce mai multi tineri nascuti in ultimii 15 ani urmaresc sa se echipeze pentru un viitor in plina revolutie tehnologica, arata analiza unei scoli internationale de programare si robotica. Sistemele educationale din toata lumea cauta sa tina pasul cu industriile care dau tonul noilor competente necesare viitorului. Chiar si Comisia Europeana recunoaste alfabetizarea digitala timpurie ca fiind esentiala pentru viitorul CV al copiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )